featured

Piyasa analizi: RUNE haftalık yüzde 30 artışla yatırımcıları şaşırtırken BTC 26 bin dolar civarında seyrediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı dünden bu yana birkaç yüz dolar toparlanmasına rağmen hâlâ 26.000 dolar civarında sallanıyor. Çoğu altcoin, çok mütevazı bir şekilde de olsa nihayet yeşile döndü. RUNE yüzde 30’luk bir fiyatı artışı sergilerken XRP 0,5 dolar çizgisini korudu.

BTC 26 bin dolarda sallanıyor!

Geçen haftaki olaysız fiyat performansının ardından BTC pazartesi günü kuzeye yöneldi ve 29.700 dolara dokundu. Bu, Avrupa’nın ilk spot BTC ETF’sinin Euronext Amsterdam’da yayına girmesinden bir gün önce gerçekleşti. Bu durum, yüzeyde yükseliş haberi gibi görünse de kripto para birimi güneye yöneldi ve perşembe günü 29.000 dolara ve altına düştü.

İlerleyen günlerde Elon Musk’ın SpaceX’inin kalan BTC zulasını sattığına dair spekülasyonlar nedeniyle manzara daha da kötüleşti. Varlık, ani bir fiyat düşüşüyle tepki vererek son iki ayın en düşük seviyesi olan 25.300 dolara geriledi. Oldukça hızlı bir şekilde sıçramayı başardı ve aynı gün 26.000 doların üzerine çıktı. Ancak dün tekrar bu rakamın altına geriledi.

Şu an itibariyle Bitcoin, günlük küçük bir artışın ardından 26.000 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte piyasa değeri hâlâ 510 milyar doların altındayken altcoin üzerindeki hakimiyeti CMC’de yüzde 48,1’de kaldı.

RUNE olasılıklara meydan okuyor!

Alternatif coinlerin çoğu, bazı durumlarda çift haneli rakamlara ulaşan büyük fiyat düşüşleriyle BTC’yi güneye doğru takip etti. Çoğu o zamandan bu yana bir miktar toparlanmaya çalıştı ancak çok verimli olmadı.

RUNE BTC

Örneğin Ethereum, 1.850 dolardan yaklaşık 1.600 dolara inerek kendi ayının en düşük seviyesini gördü. Ancak şimdi ETH 1.650 doların hemen üzerinde yer alıyor. Çoğu büyük hacimli altcoin günlük ölçekte de biraz yeşil renkte. Buna BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL ve diğerleri dâhildir. XRP aslında 0,5 dolar seviyesini korumayı başardı.

RUNE

RUNE dışında piyasanın geri kalanı haftalık ölçekte sancılı bir süreç geçirdi. THORChain’in RUNE’u yüzde 30’un üzerinde artış gösterdi ve bu da onu en iyi 100 altcoin arasında en iyi performans gösteren yapıyor. Geçtiğimiz gün yüzde 11’lik bir artışla 1,75 dolara yükseldi.

Toplam kripto piyasa değeri haftalık kayıpların bir kısmını telafi etti ve CMC’de 1.050 trilyon doların biraz üzerinde seyrediyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin