featured

Kripto okyanusunda dev dalgalar: Dogecoin (DOGE) balinalarından büyük bir hamle geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının sürekli değişmesine rağmen, Dogecoin (DOGE) balinaları belirleyici bir güç hâline geldi. Balinalar, kripto piyasasında büyük dalgalar yaratan büyük hareketlerden sorumlulardır.

Bir blockchain izleme ve analiz platformu olan Whale Alert, yakın zamanda Robinhood’dan bilinmeyen bir cüzdana 253,419,377 adet DOGE token’ının transfer edildiğini paylaştı. Bu hareket, gizemli büyük kripto yatırımcılarını yeniden gündeme getirmeye yetti.

Bu işlem, Dogecoin’in dalgalı piyasa yapısının ortasındaki sarsılmaz dayanıklılığının arka planında gerçekleştiğinden, balinaların eylemleri yalnızca trendin eğilimini şekillendirmekle kalmaz. Aynı zamanda büyük yatırımcıların gizli niyetlerini de temsil eder.

Whale Alert, adı açıklanmayan büyük bir balinanın bu işlemi ile etkileyici bir şekilde 16 milyon dolar değerinde DOGE token’ını geri çektiğini söylüyor.

Dogecoin balinası hareket hâlinde

Bu büyük para transferi Robinhood’dan geldi ve bilinmeyen bir cüzdana gitti. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, ilgili kişilerin mahremiyetini korumak için konumu gizli tutuldu.

Farklı bir işlemde, yaklaşık 5,3 milyon dolar değerindeki 84,8 milyon DOGE token’ı aynı anda Robinhood platformuna taşındı.

DOGE token’larının bu iki yönlü transferi, kripto para ticaretinin ne kadar değişken olduğunu ve yatırımcı tercihlerinin her zaman nasıl değiştiğini gösteriyor.

Ayrıca, 19 Ağustos’ta Robinhood platformundan yaklaşık yarım milyar adet DOGE çekildi ve bu da artan gizem duygusuna katkıda bulundu. Bu, büyük DOGE hareketleri eğiliminin bir parçasıydı.

Dogecoin DOGE

Dogecoin’in yolu doğal volatilitesi ile biliniyor olsa da, köpek temalı gözde meme coin, piyasa duyarlılığına karşı çıkabileceğini ve fiyat hareketlerini tekrar doğru yönde başlatabileceğini gösteriyor.

Bu, Dogecoin’in hâlâ yatırımcılar arasında popüler olduğunu ve insanların dikkatini çekme yeteneğine sahip olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla DOGE hâlâ kripto para piyasasında önemli bir oyuncudur.

DOGE, geçen hafta yaklaşık %16 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,064 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para piyasası bir bütün olarak hafta sonu çok para kaybetti. Ancak bu gözde meme coin’e son 24 saat içinde %1,3’lük bir zarar verdi.

Robinhood’un devasa DOGE zulası

Robinhood çok sayıda DOGE token’ına sahiptir ve onu müşterileri için güvende tutar. Yeni elde edilen bilgiler, sitenin yaklaşık 2,5 milyar dolar değerinde 38 milyardan fazla DOGE token’ına sahip olduğunu gösteriyor.

Bu miktar dolaşımdaki toplam arzından büyük bir bölümünü (%27) oluşturmaktadır. Bu arz, Robinhood içinde 10 farklı cüzdan adresine dağılmıştır.

Ayrıca Robinhood, bir diğer gözde meme coin olan Shiba Inu için de 20 trilyonluk bir zulaya sahiptir.

Diğerlerinin yanı sıra BlackRock, Ark Investment ve Fidelity gibi önemli kurumsal devler, Robinhood’un en büyük hissedarları arasındadır.

NewsBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin