Piyasa analisti: “Bitcoin için kısa vadeli bir taban köşede ve cesur kazançlar için bekleyin.”
Piyasa analisti: “Bitcoin için kısa vadeli bir taban köşede ve cesur kazançlar için bekleyin.”

Piyasa analisti: “Kaçınılmaz rallide zıplamak isteyenler için cesur kazançlar köşede!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bugün tüm büyük kripto para birimleri yükseliş trendine girdiği içn yeşillendi. Piyasayı şu anda bu kripto paralar bir boğa eğilimi beklentisi ile yönetiyor. Piyasa analisti Jani Ziedins ise, Bitcoin için kazançlı günlerin yolda olduğunu belirtiyor.

Bitcoin kaybetme seanslarından sonra yükseliş tarendine girdi

Salı günü bir saatlik sürede %10’luk düşüş yaşayan Bitcoin fiyatı (BTC/USD paritesi), bugün yükseldi ve Kraken borsasında %2,1 oranında değer kazandı. Yazım sırasında lider kripto para birimi %1,8 oranında artışla 4.566 dolardan işlem görüyor.

Bir önceki gün altı kez kaybetme seansı kaydettikten sonra, CrackedMarket’ten analist Jani Ziedins Bitcoin için kısa vadeli bir tabanın köşede olabileceğini ve bunun cesur kazançlar için yeterince cesur olabileceğini iddia ediyor.

Piyasa analisti: “Bitcoin için kısa vadeli bir taban köşede ve cesur kazançlar için bekleyin.”

Jani Ziedins konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Satışların önümüzdeki birkaç gün boyunca devam edeceğini düşünün, ancak 5 bin dolara geri dönen 3.500 dolarlık bir sıçrama olasılığı var. Bu piyasadan en son çıkanlar için çok fazla bir şey ifade etmese de 3.500 dolar seviyesinden 5.000 dolar seviyesine olan bir sıçrama, sadece birkaç günlük çalışma için yaklaşık %50’lik bir kazanç anlamına geliyor. Bu, zayıf eller için değil, kaçınılmaz rallide zıplamak isteyenler için iyi ödüller olacak.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin