Bitcoin eleştirmeni hizaya geldi: “Bitcoin bu yüzden 55 bin dolar olacak.”
Piyasa analisti: “Bitcoin fiyatı gelecekte yüksek seviyelere çıkacak.”

Piyasa analisti: “Bitcoin şüphesiz zirve rekorunu kıracak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı (BTC), rekor seviyelere ulaştıktan ve 20.000 doların altındaki anıtsal fiyatı vurduktan sadece birkaç hafta sonra Ocak ayında düştü. Ancak piyasa analisti Mati Greenspan, kripto para birimi Bitcoin‘in şüphesiz tüm zamanların en yüksek seviyesini geçeceği konusunda ısrar ediyor.

Piyasa analisti: “Bitcoin fiyatı gelecekte yüksek seviyelere çıkacak.”

Bitcoin uzmanı Mati Greenspan, kripto para biriminin fiyatının gelecekte yüksek seviyelere çıkacağını ve Ocak ayındaki düşüşün ise destansı bir yükselişten sonra normal bir düzeltmenin parçası olduğunu söyledi. Ayrıca bir geri çekilmenin, hisse senedi fiyatının mevcut eğilimine karşı yöneldiği geçici bir dalgalanma olduğunu da vurguladı. Mati Greenspan konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Gelecekte neler olacağını bilmiyorum. Ben gerçekten bir falcı ya da bunun gibi bir şey değilim. 20 bin gibi bir zirve seviyesinden düşüşün sebebinin, regülasyon korkusundan daha çok sadece normal bir düzeltme olduğuna inanıyorum. Fiyat ne zaman harekete geçerse ve büyük bir sıçrama yaparsa bunun ardından bir çeşit geri çekilme görmemiz gerekiyor. Aynı şey 8 cent’ten 3,5 dolara fırladıktan sonra 1 dolara geri çekilmede de görüldü. Bu tür bir sıçramadan sonra böyle bir geri çekilme durumu çok normal. Bu nedenle şimdi bakarsak, bir yıl önceki fiyatın yüzde 5 veya 6 oranında üzerinde olduğumuza inanıyorum.

Bitcoin, şu anda 9.700 dolar seviyelerinden işlem görmekte

Bitcoin, şu anda 9.700 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bununla birlikte kripto para birimi, eski PayPal CEO’su Bill Harris’in “tarihteki en büyük aldatmaca” şeklindeki eleştirisine maruz kaldı. Bill Harris, Bitcoin’in değer saklama kabiliyeti olmadığına, ödeme aracı olarak kabul edilmemesi gerektiğine ve içsel bir değerinin olmadığına inanmakta. Recode’ta yazan Bill Harris konuya yönelik şunları söyledi:

Tamam, söyleyeceğim, Bitcoin bir aldatmaca. Benim görüşüme göre bu dünyanın bugüne kadar hiç görmediği muazzam bir pompalama ve çöplük şeması. Bazı kripto paralar, düpedüz sahtekarlar.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Express

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin