Cardano’nun üst seviyelerde işlem görmek için mücadelesi devam ediyor

Cardano’nun üst seviyelere sıçrama şansı var

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA) ABD dolarına karşı aşağı yönde düzeltme yapmaya başlamadan önce 0,38 dolar gibi yüksek bir seviyede işlem gördü.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda (Bittrex üzerinden veri akışı) 0,36 dolarlık destek ile yerinde önemli bir yükseliş trendi var.
  • Parite, düşüşleri engellemesi beklenen 0,36-0,35 dolar destek alanına yaklaşıyor.
  • Bu durumda Cardano’nun üst seviyelere sıçrama şansı var.

Cardano, ABD doları ve Bitcoin karşısında düşüş gösteriyor. ADA/USD güçlü bir destek olan 0,35 doların üzerinde önemli bir alım bölgesine yöneliyor.

Cardano’nun üst seviyelerde işlem görmek için mücadelesi devam ediyor

Cardano, ABD doları karşısında 0,36  dolar seviyesinden işlem görüyor. Fakat fiyat hızlanmış ve 0,39 dolar gibi yüksek bir seviyeden işlem görmüştü. Daha sonra, aşağı yönlü bir düzeltme başlatıldı ve fiyat 0,38 doların altına geriledi. Ayrıca son dalganın %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altına düşerek 0,32 dolardan 0,39 dolara yükseldi. Ancak, aşağı yönde 0,36 dolar ile başlayan pek çok destek var.

Daha da önemlisi, ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,36 dolarlık destek ile yerinde önemli bir yükseliş trendi var. Trend çizgisi desteği ve 0,36 dolar, 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın. Ek olarak, son dalganın %50 Fib geri alma seviyesi 0,32 dolardan 0,39 dolara yükseldi ve şimdi 0,35 dolar seviyesinin etrafında yer alıyor. Bu nedenle, mevcut düzeltme yakın vadede 0,35-0,36 dolar seviyelerinin yakınında güçlü bir alım ilgisi bulabilir. 0,35 doların altına düşen aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı kısa vadede düşüş eğilimine sokabilir.

Cardano’nun üst seviyelere sıçrama şansı var
Cardano’nun üst seviyelere sıçrama şansı var

Grafik de fiyat 0,36 dolara yakın desteklendiğini göstermekte. Cardano’nun 0,37 dolar seviyesinin üzerine geri sıçrama şansı var. Yukarı yönde, 0,40 dolar ve 0,38 dolar seviyelerinde önemli dirençler, ardından 0,40 dolar geliyor.

Teknik göstergelerle Cardano fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD, düşüş bölgesinde hafif negatif.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin oldukça altında.

Büyük Destek Seviyesi: 0,36 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,38 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin