Piyasa ağır zararlarla karşı karşıya!
Piyasa ağır zararlarla karşı karşıya!

Piyasa ağır zararlarla karşı karşıya: Bu durum hafta sonu devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu sabah, haftanın gerçek sahnesi nihayet belirlendi. Haftanın ortalarına girerken, piyasalar hayal etmek istediğimizden daha büyük tökezliyor. Geçen hafta, hafta sonuna kadar bunun sonunu göreceğimizi umuyorduk. Maalesef bu düşüş eğilimi, Mayıs sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. Peki piyasa ağır zararlarla karşı karşıya. Bu durum hafta sonu devam edecek mi?

Piyasaların bu rahatsız edici iklimden kurtulduğunu ne zaman göreceğiz?

Piyasaların bu rahatsız edici iklimden kurtulduğunu ne zaman göreceğimizi tahmin edemesek de, nihayetinde piyasaların düzeleceğini biliyoruz. Şimdilik, piyasa en azından bunun yakın vadede olacağını söylemek için uygun görünmüyor.

Yazım sırasında Bitcoin, 7.893 dolar seviyelerinde ve %5,3 oranında düştü. Bitcoin’in değerindeki bu düşüş şimdi bir endişe kaynağı olmaya başlıyor. 8.000 dolarlık seviyenin aşılmasıyla, gelecekteki direncin 8.000 dolarlık ilerleyişe karşı dikkatli olması gerekiyor. Bitcoin, yakında herhangi bir zamanda 8.000 doları aşmak için çok iyi mücadele edebilir. Bu durumda Bitcoin’in 8.000 doların altına düşmesinin geçici olma ihtimali var. Eğer durum böyle ise, Bitcoin daha sonra 9.000 dolara kadar çıkmalı.

Piyasa ağır zararlarla karşı karşıya!

Yazım sırasında, Ethereum önemli ölçüde düşüş gösteriyor.  Ethereum %9 oranında azalarak 633,4 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ethereum şimdi 600 doların altına düşmeye çok yakın. Bitcoin gibi, Ethereum’da bu noktada biraz direnç görecek. Ethereum daha önce 1.000 dolara vurmaya yakınken, şimdi ise 600 doların altına düşme riski ile karşı karşıya. Bu durum gerçekten de bu hafta piyasa çöküşünün ne kadar şiddetli olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Cash ve EOS büyük kayıplar veriyor. Yazım zamanında Bitcoin Cash, %11,5 oranında bir  düşüşle 1.053 dolar seviyelerinden işlem görmekte. EOS ise %10,8 oranında düşüşle 11,6 dolar seviyelerinde. EOS’un son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını düşünürsek, şimdi EOS’a yatırım yapanlar 10 doların altını görme riskiyle baş başa.

Bu durum hafta sonu devam edecek mi?

Bu depresif eğilim piyasalar boyunca devam ediyor. Şimdilik, bu rakamların nasıl ilerlediğine çok dikkat etmeliyiz. Bu eğilim gün içinde devam ederse, yukarıda bahsedilen para birimleri çok önemli hedeflerin altına düşecek. Bu durum, hafta sonu piyasalarda daha büyük problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin