TRON en büyük borsalar tarafından destekleniyor!
TRON en büyük borsalar tarafından destekleniyor!

TRON en büyük borsalar tarafından destekleniyor: TRX rallisine hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin en büyük kripto para birimi borsası olan Upbit, 22 Mayıs’ta TRON’un kendi Blockchain’ine geçişine destek vereceğini açıkladı. Upbit, paltformunda 200’den fazla altkoin ve 110 çeşit tokenin ticaretini sağlamakta. Borsa, Kakao Corp ekibi tarafından, Bittrex yardımıyla başlatıldı. Bu şekilde TRON en büyük borsalar tarafından destekleniyor. Uzmanlara göre, yakın bir zamanda TRX rallisine hazır olabiliriz.

Güney Kore’nin en büyük borsaları dolandırıcılık suçlamasıyla karşı karşıya

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore’deki savcılar ülkenin en büyük kripto para borsası olan Upbit’e baskın yaptı. Upbit, şirketin sahibinin hesabı olduğu düşünülen hesaba kullanıcıların fonlarını aktarma suçlaması ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu ayın sonlarında, Upbit’in, geçen Ekim ayında açıldığından beri sahip olmadığı kripto paraları satın almadığı veya satmadığını belirterek suçlamaları reddetti.

Son zamanlarda Güney Kore’nin en büyük ikinci kripto para birimi borsası olan Bithumb’da, “Popchain” adı verilen bir airdrop ile dolandırıcılık yapmakla suçlandı. Bithumb’da geçtiğimiz günlerde TRON Vakfı’na desteklerini açıkladı. Bu ağ tüm küresel Bitcoin işlemlerinin %10’unu oluşturuyor.

TRON en büyük borsalar tarafından destekleniyor!

TRON taraftarları Blockchan’in çok sayıda yükseltmeyle birlikte gelmesini bekleniyor. Bunun için TRON, Upbit, Bithumb, IDAX gibi kripto para borsalarının ekiplerinin desteğini alıyor. TRON’un kurucusu Justin Sun, belirtilen çalışma sürelerini ayrı ayrı Twitter üzerinden duyurdu. Tradelize’nin CEO’su Anton Zapolskyi  konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

TRON son birkaç gündür yüksek bir oynaklık yaşadı, ama iyi bir sebeple. Topluluk, TRON’un Ethereum’dan ayrılması konusunda kendinden emin görünüyor ve bu durum Blockchain gelişimini büyük ölçüde değiştirebilir. Bu heyecan verici bir zaman periyodu. Rekabet şu anda büyüyor gibi görünüyor. Bu da kripto para birimi ve Blockchain hareketinin büyümesi için çok önemli. Bu artan rekabetin sadece daha iyi ticaret, yatırım ve kalkınma sağlayacağına inanıyorum.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin