Phillip Nunn, bir çok kripto projesi başarısız olacak
Phillip Nunn, bir çok kripto projesi başarısız olacak

Phillip Nunn: “Bitcoin bu yıl 60.000 dolar olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Phillip Nunn, bu yıl Bitcoin’in 60.000 dolara ulaşacağına inandığını belirtiyor. The Blackmore Group ve Wealth Chain Group CEO’su, daha önce belirttiği Ocak ayı fiyat tahminini yenileyerek sözlerinin arkasında durdu.

“Bir çok kripto para projesi başarısız olacak.”

Nunn, bir çok kripto para projesinin başarısız olacağını düşünüyor. Nunn, Perşembe günü KPMG’nin Tech Manchester etkinliğinde BusinessCloud ile bir röportaj gerçekleştirdi. Nunn, Ocak ayında yaptığı açıklamalara hala çok fazla inandığını belirtti. Yılın başında Nunn, 2018 yılı içerisinde Bitcoin’in hem 6.000 dolara kadar düşeceğini hem de 60.000 doları bulacağına dair bir fiyat tahmini yaptı. Röportaj sırasında Nunn şunları söyledi:

Hiçbir Bitcoin yatırımcısı 6.000 dolar seviyelerini görmek istemez değil mi? Ama muhtemelen birkaç saat içerisinde gerçekleşecek. Fakat bu tahminim, şu anda deneyimlediğimiz piyasa volatilitesine dayanıyordu. Bence bu gerçekten isabetli bir bakış açısı. Bu yüzden kesinlikle tahminlerime güveniyorum.

Phillip Nunn kripto para birimlerini Dot-com balonu ile karşılaştırdı

Phillip Nunn kripto para birimlerini Dot-com balonu ile karşılaştırdı. Nunn, kripto para borsalarına, paranın topluluktan gelmesinden ötürü, kripto para piyasalarının önceden yaşanan kötü olayların aksine bir rezerv oluşturduğunu vurguluyor. Nunn, kripto para borsalarında yaşanan aşırı dalgalanmaların büyük kısmını bu görüşüne dayandırarak şu şekilde açıklıyor:

Şu anda kriptoda mevcut olan bütün paralar bireysel yatırımcılardan geliyor, bu yüzden her şey pazar duyarlılığıyla ilgili. Katı düzenlemeler ve olumsuz görüşler gibi kötü haberlerden oluşan şeyler, pazarı sallayabilir. Sektör o kadar küçük ki içerisinde piyasa manipülasyonu dahi kolaylıkla gerçekleşebilir.

Phillip Nunn: “Bitcoin bu yıl 60.000 dolar olacak”
Phillip Nunn: “Bitcoin bu yıl 60.000 dolar olacak”

“Kripto paralar devrim yapabilecek güce sahip.”

BusinessCloud’a verdiği röportaja göre Phillip Nunn, Blockchain teknolojisinin devrim gücüne yönelik sağlam bir inanca sahip. Nunn, bu teknolojinin gezegendeki her endüstrinin sahip olduğu düzeni bozabilecek potansiyele sahip olduğunu iddia ediyor. Ayrıca, merkezi olmayan örgütlenmenin geleceğin yolu olduğuna da inanıyor. Nunn röportajda, sık sık bankalar, finans kurumları ve hedge fon sahipleri ile görüştüğünü belirterek hepsinin kripto para birimlerine yatırım yapmak istediklerini, ancak uygun bir giriş noktası bulmakta zorlandıklarını aşağıda ki cümlelerle ifade ediyor:

Şu anda piyasaya herhangi bir giriş noktası yok. Kasanızda 5 milyar sterlinlik bir emeklilik fonu ile kripto dünyasından yüzde 5’lik bir pay alabilecek gücünüz olsa dahi, piyasadaki dalgalanmalar ve güvensizlik nedeniyle yatırımcılarınızdan büyük bir tepki alırsınız.

“Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple sektörün bel kemiğini oluşturuyor.”

Kripto para girişimcisi ve basın sözcüsü Phillip Nunn, kurumsal yatırımcılar için henüz kripto para piyasasında gerekli altyapıların olmadığını belirtiyor. Ancak Nunn’a göre, Coinbase ve diğer şirketlerin finansal kurumları hedefleyen çalışmaları bu bakış açısını değiştirmeye çalışıyor. Phillip Nunn’in kripto para piyasasının geri kalanı hakkında yorumda bulunması istendiğinde ise, bugünün dijital varlıklarının çoğunun önümüzdeki yıllarda ortadan kalkacağını düşündüğünü itiraf ediyor. Ancak Nunn, piyasa değeri en büyük kripto para birimlerinin değer kaybetmeyeceğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini şu sözlerle belirtiyor:

Sahip olduğumuz bugünkü gelişmeler ve değerler piyasanın en iyileri olan Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple ile gerçekleşiyor. Kripto piyasasını sağlamlaştıran bu kripto paralar sektörün bel kemiğini oluşturuyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin