Başlangıçta 16 borsada Petro (PTR) parasının listeleneceği açıklandı
Başlangıçta 16 borsada Petro (PTR) parasının listeleneceği açıklandı

Petro (PTR) şimdi 6 farklı kripto para borsasında işlem görecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Venezuela hükumetinin 6 farklı kripto para borsasına  Petro (PTR) tokeninin listelenmesi için resmi olarak yetki verdiği bildiriliyor. Ancak, bu borsaların bir kısmının çok az işlem hacmine sahip olduğu veya hiç olmadığı görülüyor.

Başlangıçta 16 borsada Petro (PTR) parasının listeleneceği açıklandı

Başlangıçta 16 borsada Petro’nun listeleneceği açıklandı. Ancak şu an itibariyle bu borsalardan sadece 6 tanesi açıklandı. Petro’nun işlem göreceği 6 borsa şunlardır: Cave Blockchain (caveblockchain.com), Bancar (bancarexchange.io), Cryptia (cryptiaexchange.com), Amberes Coin (amberescoin.com), Afx Ticaret (afx.trade) ve Criptolago (criptolago.com) vardır.  Cryptia gibi borsaların en azından bir kısmının çok sayıda ticaret çiftine sahip olduğu, ancak görünüşte hacim olmadığı belirtiliyor.

Ayrıca, şu anda görünüşe göre %50 yağ, %20 altın, %20 demir ve %10 elmas ile desteklenen Petro için yeni bir tanıtım raporu yayınlandı. Bu duyuru ayrıca, Petro’nun resmi olarak kamu satışına çıktığı 5 Kasım tarihli olayla ilgili bir duyuruyla da çelişiyor. Bu Petro için ileriye doğru atılan büyük bir adım mı? Bu henüz bilinmiyor. Petro ile ilgili haberler için Kripto Para Haber’i takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin