Mark Yusko: “Kripto paralar daha iyi getiri sağlıyor.”
Mark Yusko: “Kripto paralar daha iyi getiri sağlıyor.”

Mark Yusko: “Hisse senedi fiyatları düştükçe kripto paralar boğa piyasasına giriyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fidelity’nin kripto para piyasasına girişinin ardından, fon yöneticisi Mark Yusko, bir sonraki boğa koşusunun yakın olduğunu iddia ediyor.

Mark Yusko: “Kripto paralar daha iyi getiri sağlıyor.”

Fox Business‘dan Maria Bartiromo konu hakkında görüşlerini şu sözlerle paylaştı:

Biz hisse senedi piyasalarının bir ayı piyasası başlangıcında olduğunu düşünüyoruz. Kripto para piyasasının ise boğa piyasasının başlangıcında olduğunu düşünüyoruz.

7,2 trilyon dolar müşteri varlıklarını yöneten 72 yaşındaki firma, Pazartesi günü Fidelity Digital Asset Services adlı yeni bir şirket başlattı. Fidelity Investments’ın Başkanı ve CEO’su olan Abigail P. Johnson, hedeflerinin, Bitcoin gibi dijital varlıkları yatırımcılara daha erişilebilir hale getirmek olduğunu vurguladı. Yusko, şüphelere ve dolandırıcılıklara rağmen, kripto paranın daha iyi getiri sağlayacağını savunuyor.

 Fon yöneticisi: “Bitcoin’i seviyorum.”

Ayrıca fon yöneticisi açıklamalarını şu sözlerle sonlandırıyor:

Bitcoin’i seviyorum,  bu varlığın dijital bir altın olduğunu düşünüyoruz. Sonunda altına güçlü bir alternatif bulmuş olabiliriz.

Foxbusiness

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin