Petro 16 kripto para borsasında işlem görerek likiditesini arttıracak
Petro 16 kripto para borsasında işlem görerek likiditesini arttıracak

Petro 16 kripto para borsasında listelenecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Venezuella’nın ulusal kripto parası olan Petro için satış öncesi dönem  sona erdikten sonra, Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, ülkenin 16 kripto ticaret platformuna izin verdiğini açıkladı. Ayrıca bu karar sonrasından Petro 16 kripto para borsasında listelenecek.

Amaç Petro’nun uluslararası pazarlarda işlem görmesini sağlamak

Ulusal bir gazete olan Correo del Orinoco’ya göre, Nicolas Maduro, kripto paralar için 16 borsanın sertifikasyonunu onayladı. Nicolas Maduro’nun amacı Petro’yu uluslararası pazarda listelemek. Nicolas Maduro konuya yönelik şunları söyledi:

Bu 16 kripto para borsasının sertifikasyonunun onaylanması, Petro sistemine güven ve likidite ile birlikte işlem hacmi sağlayacak.

Bu karar, Venezuella yetkililerince birkaç kripto para borsasının işlemlerinin askıya alınması sonrasında yapılan açıklamalarla örtüşmemekte. Venezuella Cumhurbaşkanı’nın sertifikasyonundan faydalanan kripto para birimi borsaları şunlardır: Criptoexchainge, Criptocapital, Asesoria Financiaera CA, Italcambio, Amberes Coin, Cave Blockchainge, Valoratta Casa de Bolsa, Coinsecure.ve, Critiaechainge, Criptolago, Criptoventraige CA, Criptoactivo Menetleri CA, Criptoactivo Bank CA, Intercambio CA Criptomundo House, Inversiones Financieras 1444 CA ve Criptoactivo Criptoes. Bununla birlikte, bu kripto para borsalarından hiçbiri, Petro’nun platformlarında listeleneceğine yönelik henüz bir açıklama yapmadı.

Petro 16 kripto para borsasında işlem görerek likiditesini arttıracak

Coinsecure 16 kripto para borsasından biri. Hindistan merkezli Coinsecure  borsasının, Venezuella’nın Petro’sunun platformunda listelenmesi karşılığında ham petrol alımlarında %30 indirim talep ettiğini açıklandı. Coinsecure CEO’su Mohit Kalra, Venezuella’nın Petro’sunu Coinsecure üzerinde bir kripto para birimi olarak listelemek istediğini, böylece Petro ile Bitcoin ve rupiye karşı ticaret yapabileceklerini belirtiyor.

Petro’nun satın alınması için satış öncesi dönem resmi olarak ilan edildi. Nicolas Maduro, 1 milyar dolarlık Petro’nun yatırım ve satışının Venezuella ekonomisine tahsis edileceğini açıkladı. Nicolas Maduro, ülkenin kripto para birimini desteklemekten vazgeçmeyeceğini de sözlerine ekledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin