Ünlü ekonomist halving sonrası Bitcoin tahmini ile korkuttu!
Ünlü ekonomist halving sonrası Bitcoin tahmini ile korkuttu!

Peter Schiff, Bitcoin hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) hakkında olumsuz yorumlarıyla tanınan Peter Schiff, kripto para birimini tutmanın kârlı olduğunu itiraf etti. Ancak Schiff, BTC’nin fiat paralarla asla rekabet edemeyeceği görüşünde.

Bugün Twitter üzerinden takipçilerine seslenen şiddetli bir Bitcoin eleştirmeni Schiff, son on yılda kripto para biriminin başarılı bir yatırım olduğunu kabul etti.

“Bitcoin artmaz demedim, para değildir dedim.”

10 yıl önce BTC satın alan herkes bugün çok kazandı. Ama asla Bitcoin’in fiyatının yükselemeyeceğini söylemedim. Sadece Bitcoin’in asla ‘para’ olarak başarılı olamayacağını söyledim. Son 10 yılda olan hiçbir şey beni yanıltmadı.

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğini sandığı cüzdan şifresini geri alan Schiff’in 0,4 BTC’lik bir varlığa sahip olduğu biliniyor.

Bitcoin karşıtı söylemleri o zamandan beri devam ederken Schiff, varlıklarının sonsuza kadar kaybolduğunu düşündüğü süre boyunca kızgınlığını ifade eden açıklamalar yapmıştı.

BTC, fiat paralardan daha etkili

Saifedean Ammous’un popüler kitabı “Bitcoin Standardı”nda belirttiği gibi, Bitcoin sadece paranın gerektirdiği üç temel özelliğe sahip değil, aynı zamanda fiattan çok daha etkili.

Değiştirilmesi imkansız olan sabit arzı, Bitcoin’in “dijital altın” olarak tanımlanmasına yol açıyor. Ki bu da Schiff’in uzun zamandır reddettiği bir şey.

Bitcoin’in yakında dünyanın tüm fiziksel altın rezervlerinin piyasa hacmini aşabileceği fikri tartışma konusu olmaya devam ediyor.

cointelegraph

BTC ile 40 kat kazanan ünlü TV sunucusundan çılgın Bitcoin tahmini


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin