Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünkü Asya oturumu sırasında görülen işlemler, düzeltmenin çoktan sona erebileceğini gösteriyor. Ethereum (ETH) bir kez daha yükselişe geçti. Bu sefer 300 dolara ulaşıp ulaşamayacağı merak konusu.

Kripto piyasaları bugün toparlanıyor gibi görünüyor ancak Bitcoin son 24 saatte neredeyse hiç hareket etmedi ve yaklaşık 9.800 dolar seviyesinde kaldı. Bununla birlikte, toplam kripto piyasası hacmi 14 milyar dolar daha arttı.

Dün 245 doların altına düşen Ethereum, 2020 zirvesinin yaklaşık %15 altında işlem görüyordu. ETH fiyatı bugün yükseliş bölgesinde. Son 24 saatte %7 değer kazandı ve haberin yazıldığı anda 268 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Yükseliş eğilimi hâlâ çok güçlü görünüyor zira geri çekilme 50 günlük hareketli ortalamaya ulaşmak için yetersiz kaldı. ETH şu anda mayıs ve temmuz 2019 arasında dört kez vurduğu destek/direnç seviyesinde ve bir sonraki hedef 300 dolar.

bitcoinist

BTC ile 40 kat kazanan ünlü TV sunucusundan çılgın Bitcoin tahmini


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin