Bitcoin tahminleri tutan analistten BTC ve XRP açıklaması
Bitcoin tahminleri tutan analistten BTC ve XRP açıklaması

Peter Brandt’ten SEC’e çağrı: “XRP’yi menkul kıymet ilan et”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Peter Brandt’a göre SEC, kriptoyu anlasaydı XRP’yi bir menkul kıymet olarak ilan ederdi. Emtia ticareti konusunda deneyimli olan Peter Brandt, son tweet’inde, fintech şirketi Ripple ile bağlantılı dördüncü en büyük dijital varlık olan XRP’nin aslında bir menkul kıymet olduğunu iddia ediyor.

Brandt’e göre, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından henüz menkul kıymet olarak ilan edilmemesinin tek nedeni, ajansın kripto para birimi endüstrisini anlamadaki başarısızlığı.

XRP’nin menkul kıymet durumu belirsizliğini koruyor

SEC’i XRP’yi bir menkul kıymet olarak sınıflandırmamaya ikna etmek, son birkaç yıldır Ripple için zorlu bir mücadele oldu.

Ekim ayında, San Francisco merkezli şirket, XRP’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu iddia eden ve uzun süredir devam eden bir toplu davada kısmi bir yasal zafer kazandı. Baş davacı Bradley Sostack’in iddialarının bir kısmı reddedildi ancak dava devam edecek.

Bitcoin ve Ethereum’u emtia olarak tanımlayan eski CFTC başkanı Christopher Giancarlo, Haziran ayında XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını açıkladı. Bununla birlikte, şu anda Ripple’a yasal hizmetler sağlayan özel bir hukuk firması için çalıştığı göz önüne alındığında, Giancarlo’nun sözlerinin tarafsız olmadığını vurgulamak gerekiyor.

Ripple’ın XRP’yi bir menkul kıymet olarak sınıflandırmasına karşı ana argümanı, XRP Ledger’ın Ripple’den bağımsız olarak çalıştığıdır. XRP’ye sahip olmak, özel şirkette birine hisse vermez.

Dahası, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, sayısız röportajında ​​XRP’nin sınır ötesi ödemeleri daha verimli hale getiren gerçek bir hizmete sahip olduğu konusunda ısrar ediyor.

Brandt, Ripple’ı “çanta tutucu” olarak görüyor

Yukarıda belirtilen tweet’te Brandt, Ripple’ı piyasayı manipüle etmekle suçladı. Bu yılın başlarında, XRP’yi “manipüle edilmiş bir dolandırıcılık” olarak tanımladı.

Brandt, XRP’nin yalnızca iplerini elinde tutan Ripple nedeniyle ayakta kalabileceğine inanıyor. Blockchain devi, token arzının yarısına yakınına sahip, bu yüzden Brandt şirketi bir “çanta tutucu” olarak tanımlıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin