Uniswap likidite madenciliği ödüllerini genişletmeyi tartışacak
Uniswap likidite madenciliği ödüllerini genişletmeyi tartışacak

Uniswap likidite madenciliği ödüllerini genişletmeyi tartışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen merkezsiz borsa (DEX) Uniswap, 12 Kasım için “resmi olmayan topluluk çağrısı” setini duyurdu. Görüşmede, Uniswap’in temel yönetim sorunlarının tartışılması planlanıyor. Buna likidite madenciliği programının geleceği de dahil.

Likidite madenciliği

Bir dizi rakip DEX klonu, DeFi patlaması sırasında likidite sağlayıcılarına fahiş yerel token ödülleri yoluyla Uniswap kullanıcılarını çekip almaya çalıştıktan sonra, Uniswap geriye dönük olarak yerel token UNI’sini kullanıcılara dağıttı ve Eylül ortasında kendi likidite madenciliği programını başlattı.

Uniswap’in mevcut likidite madenciliği programının 17 Kasım’da sona ermesi planlanıyor. Çağrı, mevcut programın genişletilip genişletilmeyeceğini veya planın revize edilip edilmeyeceğini tartışacak. İlk program, günlük 83.333 tokena eşit olmak üzere toplamda likidite sağlayıcılarına airdrop için 5 milyon UNI tahsis etti.

Birçoğu, UNI airdrop ve likidite ödülleri programının, borsanın sayısız “vampir saldırısı” karşısında lider DEX olarak konumunu korumasına yardımcı olduğuna inanıyor. Bununla birlikte, programın artık Uniswap’in yönetim tokenının fiyat performansı üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Zira ödül programı, her biri 3.13 ABD doları olan mevcut fiyatla günlük 260.000 ABD dolarından fazla tokenı airdrop yapıyor.

Traderlar ne diyor?

Bazı traderlar, likidite madenciliği programının durdurulmasının Uniswap tokenı için en iyisi olacağına inanıyor. Twitter kullanıcısı ‘Tetranode’ 5000 takipçisine likidite ödüllerine son vermenin ve ilgili satış baskısının UNI için yeni bir fiyat keşfi aşamasına yol açacağını söylüyor.

Topluluk çağrısı aynı zamanda Uniswap’in başarısız olan ilk iki yönetim önerisini, projenin yönetim süreçlerini ve diğer DeFi projeleri olan Compound ve MakerDAO ile entegrasyonlarını tartışmak üzere planlandı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin