XRP
Token ekonomisiyle ilgili endişeler arasında Bithumb'dan 12,5 milyon dolarlık XRP taşındı

Peter Brandt, Ripple’in XRP’si için yeni bir yükseliş hedefi belirledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tecrübeli analist Peter Brandt, XRP fiyatının 0,3038 dolar seviyesinin üzerine çıkarsa, Ripple’nin ana tokeninin elmas formasyonunun tamamlanacağını söyledi.

XRP, elmas formasyonu çalışırsa…

Bir elmas formasyonu, iki simetrik üçgenin yan yana gelmesiyle oluşur ve mevcut trendin değişeceği yönde sinyal üretir. en büyük ikinci altcoin durumunda bu önemli bir yükseliş sinyali olarak görülüyor.

Ripple tokeni, Bitcoin yüzde 200’den fazla artış gösterdiğinde, ikinci çeyrekte mütevazı getirilerle çoğu zaman yatayda seyretti. Bu nedenle, token, yeni bir yükseliş eğilimi için oldukça geç kaldı.

Daha önce, Brandt, XRP’nin Bitcoin’e karşı dibi bulduğunu tahmin ediyordu. Şu an, XRP, piyasa yükselişi sırasında sonra 0,3411 doları gördükten sonra 0,2950 dolar seviyesinde bulunuyor. XRP, Bitcoin’e karşı şu anda yaklaşık yüzde altı oranında düşüş gösterdi.

Bu kargaşada Swell konferansı token için tetikleyici olabilir

Bununla birlikte, Swell konferansının 7-8 Kasım’da gerçekleşeceği göz önüne alındığında, Ripple’ın yerel tokeninin traderlar tarafından önümüzdeki birkaç hafta boyunca talep göre ihtimali de bulunuyor. Ripple tokeni, geçmiş senelerde bu etkinlik öncesi önemli kazanımlar görmüştü.

u.today

Tüm güncel XRP haber ve analizleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin