Ripple
Ripple

Ripple (XRP) haberleri: Ripple önemli bir ödül aldı, Bill Clinton’ın Ripple hamlesi ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), Swell 2018 Müşteri Etkinliğinde küçük işletme kategorisinde “Dönüşüm Yolculuğu” için 2019 Pazarlamacı Özel Ödülü’nü kazandı. 

Uzmanlara göre, Ripple için 2019 mükemmel bir yıl olacağa benziyor

Swell, Ripple tarafından düzenlenen yıllık bir konferans ve San Francisco’da düzenlenen son konferans, geniş kapsamdaydı ve Bill Clinton gibi konuşmacılar vardı. Ripple’ın eski bir ABD Başkanı’nı konferansa konuşmacı olarak davet etmesi, Ripple için önemli bir gelişme. Clinton konuşması sırasında düzenlemelere atıfta bulunarak, “olumsuz tarafları tespit etmek için akıllıca bir çaba sarf edilmesi gerektiğini” söyledi ve ardından sektörün yenilikçiliğine dikkat çekti:

Eski bir düzenleyici rejimi yeni bir teknolojiye uygulayamazsınız… Sonunda altın yumurtlayan kazı öldürürsünüz.

Önemli olan pazarlamacılar arasında; Accenture, Google, Wells Fargo, Uber, Salesforce, Autodesk, Visa ve diğerleri dahil olmak üzere birçok tanınmış şirket üyesi yer alıyordu. Uzmanlara göre, Ripple için 2019 mükemmel bir yıl olacağa benziyor: çoklu ortaklıklar ve büyüyen 200’ün üzerinde ortaklar… 

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin