featured

PEPE’de yükseliş momentumu artıyor: Ayılar yakında teslim olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepe’nin düşüşü 24 saat içinde belirginleşti ve fiyat 0,000001296 dolardan 30 günün en düşük seviyesi olan 0,000001208 dolara geriledi. Yazım sırasında Pepe’nin fiyatı istikrar belirtileri gösterdi ve marjinal olarak toparlanmaya başlayarak 0,000001234 dolara ulaştı.

Ayılar piyasa kontrolünü kaybeder ve boğalar gücü yeniden ele geçirirse Pepe’nin fiyatı yükselmeye devam edebilir. Gerileme döneminde Pepe’nin piyasa değeri yüzde 4,53 düşüşle 484.028.222 dolara gerilerken 24 saatlik işlem hacmi yüzde 27,57 artışla 93.159.727 dolara yükseldi.

Önceki fiyat düşüşüne rağmen, bu artış Pepe’de daha önemli bir ticari faaliyet ve yatırımcı ilgisi olduğunu gösteriyor. İşlem hacmindeki artış, daha fazla yatırımcının Pepe’yi alıp sattığına işaret edebilir ve bu da fiyat istikrarını korumaya ve fiyatı yukarı çekmeye yardımcı olabilir.

PEPE

PEPE fiyatı kısa sürede tersine dönebilir!

Keltner Kanal bantları aşağı doğru kayıyor ve üst, orta ve alt bantlar sırasıyla 0,000001312 dolar 0,000001260 ve 0,000001208 dolara dokunuyor. Bununla birlikte alt banttaki fiyat hareketi, yeşil çubuklar oluşturarak bu seviyede alım baskısına ve olası desteğe işaret ediyor. Bu hareket fiyatın kısa süre içinde tersine döneceğine veya sıçrayacağını gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi 36,84 değeriyle sinyal çizgisinin üzerine çıkarak biraz aşırı satım durumuna işaret etti. RSI yükseldikçe negatif momentum azalabilir ve bu da pozitif bir trende yol açabilir. Bu hareket, alt banttaki fiyat aktivitesiyle aynı zamana denk geliyor ve bir geri dönüşün yakın olduğunu gösteriyor.

Boğa Ayı Gücü (BBP) notu -0,000000028 olan ve yukarı yönü işaret eden borsada alım baskısı satış baskısını bastırmaya başlıyor. Bu eğilim yakında pozitif bir gidişe yol açabilir. Ayrıca BBP notunun sıfıra yakın olması dengeli bir piyasa tutumuna işaret ederek fiyatların tersine dönme veya sıçrama potansiyelini teşvik etmektedir.

Chaikin Para Akışı (CMF) değerinin 0,15 olması piyasaya ılımlı bir fon girişi olduğunu göstermektedir. Bu eğilim, alım talebinin satış baskısından daha yüksek olduğunu ve bunun da fiyat artışına yol açabileceğini gösterir. CMF derecesi yükselirse alım baskısı artabilir ve önemli bir pozitif eğilim oluşabilir.

Sonuç olarak Pepe’nin fiyat analizi, artan ticari faaliyet ve olumlu göstergelerin ileride bir yükseliş eğilimine işaret etmesiyle birlikte potansiyel piyasa toparlanmasına işaret ediyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin