featured

DOT, Ağustos ayına düşüş ile başladı: Yatırımcılar bunu nasıl fırsata çevirebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot (DOT), 4,30 dolarda bulunan destek noktasını test etmeye hazırlanıyor. Fiyat şu anda, 5 dolar seviyesinin üzerinde tutunabilmek için mücadele ediyor. Ancak teknik göstergeler, ufukta bir düşüş olduğunu gösteriyor.

DOT, günlük grafikte oluşturduğu üçgen modeli içinde düşüş eğiliminde işlem görüyor. Fiyat, 7,55 dolardaki direnç noktasını kırmak için hamleler yapmasına rağmen başarılı olamadı ve %33 oranında bir düşüş yaşadı.

DOT düşüşe devam edebilir

Ayrıca, fiyat hareketi geçen ay boyunca 5 dolar ile 5,53 dolar arasında bir konsolidasyon aşaması oluşturdu. Daha yüksek seviyeler satıcıların daha güçlü olması sebebiyle reddedildi ve altcoin, son 24 saat içinde %0,59 oranında bir düşüş yaşadı.

DOT

Eğer fiyat 5 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı ve orada tutunmayı başarırsa 5,53 dolardaki direnç yeniden test edilebilir. Ancak bunun için boğaların daha güçlü bir duruş sergilemesi gerekiyor.

Öte yandan, 4,90 doların altında bir kapanış gerçekleşirse fiyat hızla %15 oranında değer kaybederek 4,30 dolardaki destek noktasına gerileyebilir.

Teknik göstergelerden stokastik gösterge aşırı satım bölgesinde bir çift dip oluşumu sergiliyor ve hareket halindeki potansiyel bir toparlanmaya işaret ediyor. Ancak, RSI göstergesi orta çizgiden aşırı satım bölgesine doğru düşüyor.

Bu nedenle, teknik göstergeler DOT fiyatı için güçlü bir düşüşe işaret ediyor.

Özetle DOT fiyatı, 5 doların üzerinde tutunamazsa %15’lik bir düşüşün ardından 4,30 dolara gerileyebilir. Ancak iyimser bir bakış açısı ile yaklaşırsak, bu düşüş yatırımcılar için iyi bit satın alma fırsatı yaratabilir.

Coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin