featured

Pepe Coin fiyat tahmini: PEPE şubat sonuna kadar yüzde 55’lik bir yükseliş kaydedebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan PEPE, yukarı yönlü bir dönüş modeli oluşturdu. Bu da fiyatın toparlanma potansiyelinin yüksek olduğunu gösterdiği için yatırımcıların ilgisini çekti.

Son iki ay boyunca kurbağa temalı kripto para birimi PEPE, günlük grafikte tutarlı bir düşüş yaşadı. 0,00000175 dolar gibi yüksek bir seviyeden 0,00000086 dolar gibi düşük bir seviyeye düşerek neredeyse %50 oranında değer kaybetti. Bu da hayranlarının hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu.  Bununla birlikte teknik grafiklerin analizi, bu düşüş eğiliminin önemli bir geri dönüş modelinin parçası olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla fiyatta potansiyel bir geri dönüş bekleniyor. Peki, alıcıların giriş yapması için uygun bir zaman mı?

PEPE fiyatı 0,000001 dolardaki destekte tutunabilecek mi?

Pepe Coin fiyat analizi

Popüler kripto analistlerinden bir tanesi olan alichart tarafından yapılan yakın tarihli bir analize göre, PEPE fiyatının 3 günlük grafiği yaklaşmakta olan yükseliş eğilimine işaret ediyor. Teknik göstergelerin genel olarak boğaların lehine olduğu görülürken, grafikte oluşan baş-omuz modeli de umut vadediyor. Ayrıca TD Sequential göstergesi da bir satın alma sinyali veriyor.

Bu faktörler birleştiğinde PEPE fiyatının potansiyel bir yükseliş ivmesine sahip olduğu söylenebilir. Bu da meme coin’i hem yatırımcılar hem de analistler için ilgi çekici bir konu hâline getiriyor. Grafikteki ters çevrilmiş baş ve omuz formasyonu da düşüş trendinin sonunda sona erdiğini ve yükseliş eğiliminin geri döndüğüne işaret ediyor.

Kripto para piyasasındaki yenilenen toparlanma hissiyatının ortasında PEPE fiyatı, haftalık grafikte %16 oranında bir artış kaydetti. Bu son yükseliş sonucunda fiyat 0,00000086 dolardan 0,00000102 dolar seviyesine yükseldi. Eğer model doğruysa, gözde meme coin’in fiyatının %55 oranında daha yükselerek 0,00000162 dolarda bulunan boyun çizgisi direncine yükselmesi beklenebilir.

Meme coin’ler kripto para piyasasında gün geçtikçe daha fazla ilgi kazanıyor. Özellikle 2024 yılında yeni çıkan yüksek potansiyelli coinler, zamanlamanın kritik bir öneme sahip olduğunu bilen yatırımcılar tarafından merakla takip edilir. Bunlardan bir tanesi de şu anda cazip bir fiyatla ön satış aşamasında olan Meme Kombat projesidir. Peki Meme Kombat nedir ve neden takip etmeye değer?

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme coin dünyasında yeni bir soluk: Meme Kombat

Kripto dünyasının dikkat çekici yeni oyuncularından biri olan Meme Kombat, diğer popüler meme coin’lerine dinamik bir alternatif sunuyor. Bu yenilikçi proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı taze bir bakış açısı getiriyor.

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değerlendirmek yetersiz kalır; çünkü bu token, eğlenceyi ve rekabeti bir araya getirerek etkileyici bir Play-to-Earn (Oyna-Kazan) deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçerek diğer oyuncularla savaşabiliyorlar. Oyunun tadını çıkarmakla kalmayıp, aynı zamanda token kazanma fırsatı da buluyorlar. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşıyor ve kripto para dünyasını eğlenceli bir maceraya dönüştürüyor.

Savaş Arenası adı verilen oyun alanında, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Oyun, blockchain teknolojisi sayesinde son derece şeffaf ve güvenilir bir şekilde işliyor. Bu da yatırımcıların güvenle bu projenin bir parçası olabilecekleri anlamına gelmektedir. Yani hemen, Meme Kombat token’ları satın alarak güvenle savaş arenalarında rekabet edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip. Bunun %50’si yani, 6 milyonu ön satışa sunuldu. Her ön satış turunda token’ın fiyatı, 10 milyon dolarlık bir üst limite sahip olacak şekilde 1,667 dolar olması hedefleniyor.

Ön satış dışında toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda. Kalan yüzde 10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak. Yatırımcıların bu projeye olan ilgisi ile oldukça yüksek. Çünkü ön satışın başlamasından yalnızca birkaç saat sonra proje 50,000 dolar toplamayı başardı. Bu alternatif projenin bir parçası olmak isteyenler ön satışa göz atmak isteyebilir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

PEPE fiyatlarında iyileşme ne zaman başlayacak?

Günlük zaman dilimi grafiğinin daha derin bir analizi yapıldığında PEPE fiyatında devam eden düzeltmenin, düşen takoz formasyonunun oluşturduğu iki trend çizgisi arasında olduğu görülüyor. Teorik olarak bu grafik modeli, bir düzeltme eğiliminin olgunluğuna ve daha yüksek toparlanma potansiyeline işaret eden başka bir oluşumdur. Olumlu yükseliş koşulları altında meme coin’in fiyatı, yatırımcılara yeni giriş fırsatları sağlayabilir. Sonuç olarak yeni bir toparlanma eğilimi gelebilir.

Çıkış zamanına bağlı olarak PEPE fiyatının 0,0000014 dolar seviyesini geri kazanması için en az 2-3 haftaya ihtiyacı olacak. Teknik göstergelerden Bollinger Bandı göstergesinin alt sınırındaki yükseliş, PEPE alıcılarına 0,00000084 dolar seviyesinde ek destek sağlıyor. Ayrıca MACD ile sinyal hattı arasındaki yükseliş eğilimi, alıcılardan gelen erken bir toparlanma sinyalini yansıtıyor.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin