featured

Yüzde 85 kâr potansiyeline sahip az bilinen en iyi 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri: Kripto para piyasası yılın başından bu yana önemli gelişmeler yaşadı. Başta Bitcoin ETF onayı olmak üzere beklenen boğa koşusu, yaklaşan BTC yarılanma etkinliği ve makro gelişmeler dijital varlıklara dair beklentileri yükseltmiş durumda. Bununla birlikte son iki haftadır kripto para piyasası toparlanma belirtileri gösteriyor ve lider dijital varlıklar buna öncülük ediyor. Öncelikle Bitcoin son bir haftadır yüzde 12’lik bir yükselişle beklenen boğa koşusunu ateşlemek için yol alıyor. Son 24 saatte yüzde 2 yükselerek 48.151 dolardan işlem gören varlık, son birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca bu yükseliş, piyasa duyarlılığında potansiyel bir değişime işaret ediyor.

Bu artışla birlikte yatırım araçlarını çeşitlendirmek isteyen yatırımcı, yüksek potansiyeli altcoinlere ilgi göstermeye başladı. Piyasa değerine göre analiz edildiğinde öne çıkan TRON ve Immutable (IMX) altcoinleri 2024 yılı bitmeden yatırımcıya yüzde 85 kâr getirebilir. Bu altcoinler adres kârlılığı açısından ivme göstererek piyasada lider konumda yer alıyor. Ayrıca kripto varlıkların adres kârlılığına doğru ivme kazanması, işlem taleplerinin arttığını gösterir ve ve kripto para piyasasında yeni bir ralli potansiyeline ortam hazırlar. Bu altcoinlerin yanında son günlerde güçlenme eğilimi gösteren stablecoinler de yüksek potansiyel taşıyor. Özellikle Tether’in USDT coini tüm zamanların en yüksek piyasa değerine ulaştı ve stablecoin şu anda 96 milyar dolar değere sahip.

Adres kârlılığı yükselen altcoinler

Tarafsız analiz firması IntoTheBlock’un verilerine göre başta Bitcoin olmak üzere Tron da yüksek potansiyeli coinler arasında yer alıyor. Kripto para hakimiyeti yüzde 46 olan BTC adreslerinin yaklaşık 47,06 milyonu yüzde 90,66’lık bir kârlılık oranına sahip. Dijital varlıklar için önemli bir kıstas olan adres kârlılığı, ilerleyen süreçte fiyat tahminleri için önem taşır.  Bununla birlikte son bir gün içinde yüzde 2,5 artış gösteren BTC adreslerinin hiçbiri şu anda zarar etmiyor. Buna karşılık yaklaşık 4,85 milyon adrese sahip yüzde 9,35’lik kesim tam sınırda. Aynı zamanda analiz firmalarının Bitcoin fiyat tahmin raporuna göre lider varlık 2024’te 88.000 dolara ulaşma potansiyelini taşıyor. Bu yükselişin çoğunluğu yaklaşan yarılanma olayından sonra gerçekleşmesi ve bunun da boğa koşusunu tetiklemesini bekleniyor.

Bitcoin adress
Kaynak:IntoTheBlock

CoinMarketCap listelemesine göre piyasa değeri açısından 12. sırada yer alan Tron token, genellikle göz ardı edilen bir varlık. Son bir haftada yüzde 6,62 büyüyen Tron, kârlılığını önemli ölçüde artırdı. Şu anda kâr potansiyelini yüzde 97,51’e yükseltti ve IntoTheBlock verilerine göre 113,48 milyondan fazla Tron adresi kârlı durumda. Büyük bir kazanç sağlamasa da adreslerin yalnızca küçük bir yüzdesi kayıp yaşadığı için Tron altcoini güçlü performansı ile yatırımcı ilgisine işaret ediyor. Güncel TRON verilerine bakıldığında ise son bir günde 1,29 yükselen varlık, bu yazının yazıldığı sırada 0,1248 dolardan işlem görüyor.

Stablecoinler kararlılığını korurken büyümeyi sürdürüyor!

CoinMarketCap’tan alınan son güncellemeler stablecoinler hakkında olumlu veriler sunuyor. Başta Tether’in yerel coini USDT, tüm zamanların en yüksek piyasa değeri ulaştı. Toplam piyasa değeri 96,392,811 dolar olan varlık, son dönemdeki gelişmelerle birlikte stabilcoin piyasasında olumlu bir eğilime işaret ediyor. Bununla birlikte büyük stabilcoinlerin birleşik piyasa değeri geçtiğimiz aydan bu yana yükseliş gösteriyor ve yaklaşık 5 milyar dolar artarak 124 milyar dolara ulaştı. Ek olarak JPMorgan’in Tether’in artan hakimiyeti konusundaki endişeleri ve stabilcoinin artan gelişim projeleri bu yükselişin ardındaki nedenlerden oluyor.

altcoin

Son olarak IntoTheBlock verilerine göre Immutable kârlı adres sayısı da yükselişte. Varlık şu anda 55,5 milyonluk kârlı adrese sahip. Bu yaklaşık IMX sahiplerinin yüzde 85’nin kârda olduğunu gösteriyor. Kripto para piyasasında önemli bir istikrar sağlayan Immutable altcoini etrafında spekülasyonlar artıyor.  Son olarak son bir haftada yüzde 26,6 büyüyen IMX token, 2,72 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin ve stablecoinlerin yanında piyasaya yeni çıkan dijital varlıklar da yüksek potansiyel taşıyor ve sürdürülebilir yol haritası ile dikkat çekiyor. Bunlardan biri olan eTukTuk token, henüz ön satış aşamasında yer aldığı için portföyünü zenginleştirmek isteyen yatırımcılar tarafından uygun fiyatlara satın alınabilir.

Sürdürülebilir, uzun ömürlü bir token projesi: eTukTuk

Temelinde bir oyna kazan oyunu olan eTukTuk tokeni, yapay zeka destekli altyapısı ile gerçek dünyada faydalı projelere imza atıyor. İlk olarak enerji tasarruflu araçlar üreten şirket, gelişmiş ve gelişmekte olan birçok ülkede artan ulaşım problemine çözüm sunuyor. eTukTuk projesi, ürettiği üç tekerli araçlara yönelik blockchain destekli şarj istasyonları kurarak projenin devamı için önemli adımlar atıyor. Böylece çevreci ve sürdürülebilir bir bakış açısına sahip olan TUK tokeni, çevre dostu toplu taşımaya dair gelişmelere imza atıyor. Özellikle akıllı şehirler kapsamında önemli bir rol oynayan token projesi şu anda ön satış aşamasında yer alıyor ve 100x yapacak projelerden biri olarak ele alınır.

Oyun teması açısından projeye bakıldığında Sri Lanka sokaklarında hıza dayalı bir taksi oyunu olduğu görülüyor. Hızlı oyuncular bu yarışlarda token kazanma şansı yakalıyor. Şu anda 0,0265 dolardan işlem gören TUK tokeni kendi resmi web sitesinden kolayca satın alınabilir. Bunun için Trust Wallet gibi cüzdanları entegre edip ardından BNB ay da ETH ve USDT ile ödeme yapılabilir.

eTukTuk’u Ziyaret Edin

coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin