pepe
MORGANTOWN, WV - 23 JANUARY 2018: Stack of golden coins on new design of US currency one hundred dollar bills with spotlight on the Ethereum in the foreground

PEPE taklitçisi bu altcoin yüzde 71 artış gösterdi: Analistler bu yükselişi nasıl değerlendiriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PEPE‘deki hareketle birlikte kripto para piyasası bugün olumlu bir dönüş yaptı ve son 24 saat içinde yüzde 0,90 büyüme kaydettikten sonra birleşik endüstri kapitalizasyonu 1,22 trilyon dolara sabitlendi. Meme coin dünyası da dâhil olmak üzere farklı nişler bu canlanmaya katkıda bulundu ve bu şekilde PEPE taklitçisi KEK, yazı yazıldığı sırada yüzde 71,77 büyüme ile pazara liderlik ediyor.

pepe
KEKE/USD 1 günlük grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Mevcut performansıyla, her bir KEK tokenı şu anda 0,00000002216 dolar fiyatla el değiştiriyor. Bununla birlikte KEK’in bugün altcoin dünyasındaki hakimiyeti, bu süre zarfında kayıplarını kademeli olarak azaltma girişiminde bulunduğu için haftalık grafikte uzamadı.

KEK’in yükselişini neyin tetiklediği henüz belirsizliğini koruyor; ancak geçmişine bakıldığında daha geniş PEPE duyarlılığı devam eden yükseliş alım ivmesinin arkasında olabilir. KEK, 24 saatlik süre içinde işlem hacminin yüzde 4,082 oranında arttığını ve kümülatif dolar değerinin 7 milyon dolar olduğunu gördü.

KEK fiyat hareketi PEPE’yi geçiyor!

KEK, PEPE’yi takip ediyor gibi görünse de kendi büyüme yolunu benzersiz yollarla çiziyor. Şu anda kullanıcılara ve yatırımcılara erişimini genişletmek için bir dizi borsa listelemesini araştırıyor. Resmi Twitter hesabında paylaşıldığı üzere, KEK ayrıca stake etme ve verim çiftçiliğinin başlatılmasıyla kullanıcılarına ek değer getirmeyi hedefliyor.

Paylaşılan güncellemeye göre, Discord’daki geliştirme ekibiyle birlikte çalışıyor ve iki verim özelliğinin yaklaşık üç gün içinde yayına girmesini bekliyor. Bu gerçekleşmeyi çevreleyen heyecan, kullanıcılar artık KEK varlıklarından daha fazla değer elde edecekleri için tokendaki büyümeye katkıda bulunuyor olabilir.

KEK, başlangıcından bu yana fiyat hareketi ile PEPE’yi geçmesiyle biliniyor ve nispeten daha küçük bir topluluğa sahip olsa da coşku ve desteği büyük meme coinler kadar derin.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin