memecoin grafiği, meme coin grafik, pepe grafik, pepe analiz, doge analiz, doge fiyat

PEPE, SHIB, ve DOGE gibi meme coinler toparlanma sürecine mi girdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralardaki boğa hareketi, bazı önemli meme coinlerin konsolidasyon sürecinden çıkmasına yardımcı oldu. SHIB, DOGE ve PEPE, düşük seviyelerinden sıçradı ve önemli direnç seviyelerinin üzerine çıkarak boğa trendlerini başlattı.

MEME COIN FURYASI DEVAM EDİYOR

PEPE’nin kripto alanına girişi diğer meme coin leri geri planda bıraktı. Yeni katılımcı tüm dikkatleri üzerine çekerken, SHIB ve DOGE gibi önde gelen meme coinleri konsolidasyon sürecindeydi. Ancak, yeniden canlanan bir atmosfer büyük oyuncuları da etkisi altına almış gibi görünüyor.

PEPE, $0.0000008105 seviyesinde önemli bir destek oluşturdu. Bu fiyatın altına düşmek için yapılan birden çok girişim sonuçsuz kaldı ve piyasa yönü değişti. Yükselişle birlikte, yeni meme coin Mayıs ayının başında oluşan düşüş trend çizgisinin üzerine çıktı.

memecoin grafiği, meme coin grafik, pepe grafik, pepe analiz

TradingView verilerine göre, yazıldığı sırada PEPE’nin işlem gördüğü fiyat $0.0000014397 idi. Mevcut grafik oluşumu, kripto alanında önemli bir olay olmadığı sürece fiyatın daha da yükselebileceğini göstermektedir.

Şubat ayında yıllık en yüksek seviye olan $0.00001590’a ulaştıktan sonra, SHIB uzun bir konsolidasyon dönemine girdi. Diğer altcoin’ler çoğunlukla toparlanmaya çalışırken, SHIB’de sınırlı bir yukarı yönlü momentum gözlendi. Ancak, son kripto piyasası rallisi, öncü meme coin’i önemli direnç seviyelerinin üzerine taşıdı.

SHIB’nin fiyatı, 10 Haziran 2023 Cumartesi günü $0.00000600 seviyesine düştükten sonra toparlanma başladı. O zamandan bu yana, SHIB %37 kazanç elde etti ve Nisan ortasından beri fiyatını aşağıda tutan bir trend çizgisini kırdı.

memecoin grafiği, meme coin grafik, pepe grafik, pepe analiz, doge analiz, doge fiyat

Yazıldığı sırada SHIB $0.00000821 seviyesinden işlem görüyordu ve fiyatını daha yüksek seviyelere çekebilecek önemli bir ivme sergiliyordu.

DOGE, Mart ayında oluşturulan önceki destek seviyesi olan $0.0626’nın altına düştükten sonra $0.0538 seviyesinde destek buldu. Son ralliyle, köpek temalı meme coin düşüşten kaybını telafi etti ve kar elde etti. Önceki destek seviyesinin üzerine çıktı ve direnç haline gelen bir önceki destek seviyesini kırdı. Ayrıca, aşağı yönlü bir trend çizgisini de aştı.

 

 

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin