featured

Coinbase, GALA V2 airdrop’u desteklemeyeceğini açıkladı! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gala Games’in temel hizmet token’ı olan GALA, son 3 aydır düşüş trendinde işlem görüyor. Bununla birlikte, Coinbase mevcut Gala V1’i kullanımdan kaldırmaya ve Gala V2 airdrop’unu desteklememeye karar verdiği için bu düşüş devam edebilir.

Coinbase GALA

Neler oluyor?

Son duyurusuna göre Coinbase, GALA V1’i 15 Mayıs 2022’de kullanımdan kaldıracak. Ancak GALA V2’yi bir haber sözleşmesi adresi altında yayınlayacak. Kripto borsasının, 15 Mayıs’ta planlanan projesi öncesinde, 12 Mayıs 2023’te Gala V1 ticaretini askıya alacağını ekledi.

Coinbase Pro, Coinbase borsası ve Coinbase Prime dahil olmak üzere tüm kripto hizmetlerinin Gala kripto ticaretini askıya alacağını da sözlerine ekledi. Ayrıntılara göre, Coinbase kullanıcıları GALA V1’e erişebilecek ve bunları platformdan çekebilecek.

Coinbase’in Gala V2’nin herhangi bir airdrop’unu desteklememeyi seçtiğine dikkat etmek önemlidir. Bununla birlikte, Coinbase’de tutulan GALA fonları için, herhangi bir kripto platformu, planlanan anlık görüntüden sonra airdrop’lar yoluyla herhangi bir GALA kriptosu alma hakkına sahip olmayacaktır.

GALA Games ekibinden bir Gala V2 airdropu almak için Coinbase kullanıcılarının anlık görüntüden önce cüzdanlarındaki herhangi bir GALA V1’i kişisel saklama cüzdanlarına aktarmaları gerekir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin