featured

PEPE, LİNK ve SUİ Bir Sonraki Altcoin Rallisine Liderlik Edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yatırımcısı ve analisti Altcoin Sherpa, bazı altcoinler için yaptığı son analizi dün YouTube kanalına yükledi. Videoda altcoin piyasasının hâlen pazar lideri konumunda olan Bitcoin’in insafına kaldığından bahsetti. Bununla birlikte LINK, PEPE ve SUI gibi kripto para birimlerinin orta ve uzun vadeli iyi bir yatırım fırsatı sunduğundan bahsetti.

Altcoin Sherpa Analizleri

Analist öncelikle henüz ikna edici bir eğilim oluşturmadığına inandığı Dogecoin’e (DOGE) göz attı. Sonuç olarak hızlı scalping fırsatları aramadığı sürece istikrarı koruyacağından ve MEME coinini takas etmeyeceğinden bahsetti. Altcoin Sherpa, bu coinin tekrar 0.1 dolara ulaşabileceğini öngördü. Ancak genel olarak DOGE’nin kısa vadede satın almak için iyi bir proje olduğunu düşünmüyor.

Analist, DOGE’ye benzer şekilde bir yıldan biraz fazla bir süredir paralel bir aralıkta ilerlediği için Ripple’ı (XRP) satın almayacağını belirtti. İlerleyen süreçte kripto para birimin fiyatı yukarı veya aşağı bir hamle yaparsa Altcoin Sherpa bunun güçlü bir işaret olacağına inanıyor.

SUİ, video çekim sırada 0.5 Fibonacci seviyesinde işlem görüyordu. Analist, altcoinin sert bir şekilde yükselebileceğine inanıyor, ancak bunun ne zaman olacağına dair bir tahmin veremedi. Ayrıca, piyasa belirteçlerinin kritik seviyeyi manipüle etmesinin şu anda kolay olduğunu da sözlerine ekledi. Ancak, Bitcoin (BTC) dampinginin SUİ’nin 0.82 dolara düşmesine neden olabileceği konusunda “SUİ altcoin alınır mı?” diye yatırımcıyı uyardı.

Ayrıca analist PEPE alınır mı diyenler için coinin yükselişe geçtiğini ve şu anda güçlü bir talep bölgesinde işlem gördüğünü vurguladı. Sonuç olarak, PEPE altcoini iyi bir orta vadeli satın alma fırsatının yanı sıra iyi bir uzun vadeli satın alma fırsatı olarak da görüyor. Analist, bir kez daha kripto borsalarının Bitcoin’in insafına kaldığı konusunda yatırımcıyı uyardı.

Son olarak, Altcoin Sherpa, Chainlink olarak bilinen LİNK coini analiz etti. Analiste göre tüm EMA çizgileri altcoinin günlük grafiğinde pozitif olarak sıralandı. Buna rağmen altcoin bir yıldır konsolidasyonda olduğu için 9,50 doları aşana kadar alıma girmeyeceğini paylaştı. Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda düşmesi durumunda Sharpe, seviyenin 5.50 dolara kadar gerileyebileceğine inanıyor.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin