featured

Balinalardan şaşırtıcı Bitcoin hamlesi! Bu hareket, yakın gelecekte fiyatı yükseltebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment’in yakın tarihli bir raporunda, balinaların Bitcoin’in %10’luk bir düşüş yaşamasına rağmen birikime devam ettiği görülüyor. 100 ila 10,000 BTC arasında token’e sahip olan bu balinalar, toplamda 57,578 adet BTC token’ını ellerinde tutuyor. Bu birikim, yakın gelecekte potansiyel güçlü bir toparlanmaya işaret edebilir.

Bitcoin, 9 Nisan’dan bu yana %10’luk önemli bir fiyat düşüşü yaşadığından, bu büyük yatırımcıların zaten olan cüzdanlarına her gün yaklaşık 1,000 BTC eklediklerini not etmek önemlidir. Bu beklenmedik eğilim, altcoin’leri çevreleyen süregelen çılgınlığın ortasında ortaya çıktı. Böylece Bitcoin biriktiren balinaların düşüşü fırsata çevirmek için satın almaya devam ettikleri söylenebilir.

Neler oluyor?

Piyasa lideri olan Bitcoin, %4,98 oranındaki düşüşle son 30 gündeki en düşük fiyata dokundu. BTC, bu yazının yazıldığı sırada 25,765 dolar civarında işlem görüyor. Mevcut durum göz önüne alındığında, piyasa liderinin gelecekteki fiyat hareketlerine ilişkin doğru tahminler yapmak giderek daha zor hâle geldi. Ancak Santiment tarafından sağlanan veriler, perde arkası dinamiklerine ışık tutuyor ve mevcut senaryoya ilişkin değerli tahminler sunuyor.

Bitcoin balina

Düşen fiyatlara rağmen balinaların günlük yaklaşık 1,000 adet BTC token’ı satın almaları, ufukta bir yükseliş senaryosunun olabileceğine dair güçlü göstergeler sunuyor. Bu ilgi çekici bulgular da kripto para piyasası için iyimser bir görünüme işaret ediyor. Sonuç olarak, BTC fiyatında yakın gelecekte bir toparlanma olabilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin