PEPE coin fiyatı ne olacak pepe coin

Pepecoin ($PEPE), son 7 günlük süreçte yüksek seviyelere yükseldi: PEPE için boğa koşusu son buldu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pepe (PEPE) piyasasında boğa tarafında iyimserlik son 24 saat içinde zirveye ulaştı. Boğalar, fiyatı gün içi en düşük seviye olan 0.000000912 dolar seviyesinden, yeni bir 7 günlük yüksek seviye olan 0.000001106 dolara kadar yükseltti. Basın saatine kadar fiyat bir miktar geri çekilerek 0.000001059 dolara düştü, bu da gün içi düşük seviyesine göre %14.19’luk bir artışı yansıtıyor.

Fiyat artışıyla birlikte PEPE’nin piyasa değeri %14.19 artarak 414,074,178 dolar seviyesine yükseldi. Ayrıca, işlem hacmi %130.42 artışla 197,659,402 dolar olarak kaydedildi.

Bu artan işlem hacmi, daha fazla yatırımcının token’larını alıp sattığı PEPE piyasasında daha fazla aktivite ve likidite olduğunu göstermektedir.

PEPE Grafiği

Stokastik RSI’nın 83.21 seviyesinde olması ve sinyal çizgisinin altına doğru yönelmesi, PEPE piyasasındaki boğa momentumunun zayıflamakta olduğunu gösteriyor. Bu seviye, yatırımcıların kârlarını realize etmeye başlayarak ellerindeki varlıkları satmaya başlama olasılığını işaret ediyor.

Öte yandan, Know Sure Thing (KST) göstergesinin 43.4460 değeri, piyasanın hala bazı büyüme fırsatlarına sahip olabileceğini gösteriyor. Bu boğa beklentisi, KST’nin uzun vadeli trendleri ve potansiyel dönüşleri tanımlamasından kaynaklanıyor ve 0’ın üzerinde bir okuma, piyasanın hala pozitif momentum taşıdığını ve yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor.

PEPE grafiği, PEPE  fiyat grafik, pepe analiz

PEPE/USD fiyat grafiğindeki Keltner Kanal bantları yükseliyor ve üst, orta ve alt bantlar sırasıyla 0.000001066, 0.000000997 ve 0.000000927 dolar seviyelerine ulaşıyor.

Keltner Kanal bantları yükseldiğinde, piyasa volatilitesinin arttığını ve yukarı yönlü bir trendin ortaya çıkabileceğini gösterir. Bantların genişlemesi, fiyat dalgalanmalarının arttığını ve momentumun arttığını işaret eder.

Boğa momentumu, 65.92 değerindeki Göreceli Güç Endeksi (RSI) ile daha da güçleniyor. Bu RSI göstergesi 50’nin üzerinde olduğundan, satış baskısı yerine alış baskısının daha önemli olduğunu gösterir ve olası bir pozitif trendi işaret eder.

Sonuç olarak, küçük bir dönüş sinyali olsa da, PEPE’nin teknik göstergeleri umut verici bir piyasa direnci ve olası bir devam eden yükseliş trendini işaret ediyor.

 

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin