featured

Pepe fiyat analizi: Kilit desteğin altındaki bir kırılma yüzde 20 düşüşe işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

17 Eylül’de Pepe fiyatı, ters flama formasyonunun destek trend çizgisinden aşağı yönlü bir kırılma yaşadı. Son iki aylık düzeltmenin ortasında, kripto para fiyatı grafiğinde bu özel formasyonu birkaç kez oluşturdu ve her kırılmada satış baskısının hızlanmasına yol açarak daha fazla düşüşü destekledi. Bugün yüzde 4,2’lik kayıp düşüş momentumunun devam ettiğini ve daha fazla düzeltme potansiyeline işaret ettiğini gösteriyor.

Satıcılar için bir sonraki hedef 0,0000005 dolar mı?

  • Fling pepe fiyatı 0.0000005 dolarda yenilenen alım baskısına tanık olabilir.
  • Kanal formasyonu mevcut düzeltme trendini yönetiyor.
  • Pepe coindeki 24 saatlik işlem hacmi 29,5 milyon dolar olup yüzde 9’luk bir kayba işaret etmektedir.

17 Eylül’deki çöküşün ardından, Pepe coin fiyatı hafif bir toparlanma gösterdi ve bu hareket muhtemelen kripto para piyasasındaki genel iyimser havadan kaynaklandı. Bununla birlikte satıcılar üstünlüklerini koruyarak dijital paranın fiyatını, ihlal edilen desteğin altında sağlam bir şekilde yerleştiler.

Bu duruş, daha fazla potansiyel düşüş için önemli bir gösterge sağlıyor. Şu an itibariyle Pepe fiyatı 0,00000063 dolar civarında işlem görüyor. Mevcut düşüş ivmesi göz önüne alındığında, yüzde 20 daha değer kaybederek bir sonraki önemli psikolojik eşik olan 0,0000005 dolara inme ihtimali oldukça yüksek.

Eğer memecoin fiyatı 0,0000005 dolar civarında önemli bir alım gücü elde etmeyi başarırsa meme para sahipleri boğaların yeniden dirilişine tanık olabilir. Bununla birlikte daha güvenli bir toparlanma için uzun süredir devam eden aşağı eğimli dirençten kesin bir kırılma zorunludur.

PEPE vs DOGE vs SHIB performansı

pepe

Son üç aylık fiyat hareketi, Pepe fiyatının Dogecoin fiyatı ve Shiba Inu fiyatına kıyasla oldukça değişken kaldığını yansıtmaktadır. Köpek temalı bu meme coinleri, kısa vadeli yatay bir eğilime işaret eden nispeten istikrarlı bir fiyat hareketi göstermiştir. Bununla birlikte Pepe fiyatı, temmuz ortasından bu yana istikrarlı bir düzeltme altında ve sağlam düşüş momentumu ile daha fazla düşüşün devam ettiğini gösteriyor.

Bollinger Bandı: Bollinger bandı göstergesinin alt bandının aşağı yönde zorlanması yüksek momentum satışını yansıtmaktadır.

Vorteks Göstergesi: VI+ (mavi) ve VI- (turuncu) arasında düşüş hizasında önemli bir boşluk olması satıcıların baskın bir duruşa sahip olduğunu gösterir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin