featured

Pepe fiyatında hareket bekleniyor: Piyasadaki düşüşe rağmen PEPE yüzde 18 artışa hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurbağa temalı memecoin, Pepe piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum’daki piyasa düzeltmesine rağmen nispeten istikrarlı kalmayı başardı. Geçtiğimiz hafta boyunca, 0,00000071 dolar ve 0,0000006 dolar ile sınırlandırılmış dar bir aralıkta işlem gördü. Varlık ticaretinde sıklıkla görüldüğü üzere bu konsolidasyon dönemi muhtemelen yakın gelecekte önemli bir fiyat hareketine yol açacaktır.

Kırılma yüzde 18 artışın ipuçlarını veriyor

  • 0,71 dolardaki ret mumu, PEPE fiyatının yoğun bir genel arz ile karşı karşıya olduğunu gösteriyor.
  • Kanal modeli mevcut düzeltme eğilimini yönetir.
  • Pepe coindeki 24 saatlik işlem hacmi 29,5 milyon dolar olup yüzde 9’luk bir kayba işaret etmektedir.

pepe

23 Eylül’de Pepe coin fiyatı, bu aralığın üst sınırı olan 0,00000071 dolarda dirençle karşılaştı. Aşağı doğru sürekli bir düşüş eğilimi yerine, dijital para satıcılardan gelen cansız bir tepkiye tanık oldu. Bu tür bir takip eksikliği genellikle ‘sarsıntı’ olarak adlandırılır. Bu, gerçek bir tersine dönüş olarak yanlış yorumlayabilecek zayıf piyasa katılımcılarını sarsma eğiliminde olan aldatıcı bir fiyat hareketidir. Çoğu durumda bu olgu, ters yönde güçlü bir kırılmanın habercisi olabilir.

Bugün Pepe fiyatı yüzde 3 oranında değer kazanarak üst sınırı bir kez daha zorladı. Yükseliş yörüngesinin teyit edilmesi için meme paranın günlük grafikte bu aralığın üzerinde kapanması çok önemlidir.

Bu kırılmanın gerçekleşmesi hâlinde, bir süredir madalyonun fiyat dinamiklerini etkileyen bir kanal modelinin karakteristiği olan yatay bir bariyer ve azalan bir trend çizgisinin yakınsaması olan 0,00000084 dolarlık dirençleri hedefleyen yüzde 18’lik bir ralli potansiyeli var.

PEPE fiyatı 0,0000006 doların altına inecek mi?

Genel arz devam ederse Pepe fiyatı muhtemelen 0.0000006 doların altına düşmeye çalışacaktır. Bu desteğin başarılı bir şekilde kırılması, kanal formasyonunun sınırları içindeki mevcut düzeltme aşamasını daha da uzatabilir. Bu devam eden formasyon, dinamik bariyerler olarak hizmet eden trend çizgileriyle Pepecoin için mevcut eğilimi belirlemektedir. Üst trend çizgisinin üzerinde bir kırılma, hâkim trendde bir değişikliği müjdelemek için gereklidir.

  • Üstel Hareketli Ortalama: 20 günlük EMA, küçük yükselişlere karşı güçlü direnç göstermeye devam ediyor.
  • Göreceli Güç Endeksi: Yükselen RSI, alıcının kaybettiği zemini yeniden kazanma girişimini yansıtıyor. Ancak hâlâ yatay seyreden fiyat hareketi düşüş potansiyeline işaret ediyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin