Popüler analistten Ethereum ve kripto piyasasına dair çarpıcı tahminler!
Popüler analistten Ethereum ve kripto piyasasına dair çarpıcı tahminler!

Popüler analistten Ethereum ve kripto piyasasına dair çarpıcı tahminler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) meraklısı ve kripto para analisti EDO FARINA, dün paylaştığı gönderide bir sonraki siyah kuğu olayının Ethereum’un (ETH) düşüşü olabileceğini öngördü. Analiste göre, tüm ERC-20 tokenleri birlikte düşebilir, ardından Stellar (XLM) ve XRP gerçek bir yükselişe başlayabilir.

Farina, Ripple’ın üst C seviyesinin, XRP’yi piyasaya sunmadan önce bir test olarak Bitcoin’in (BTC) yaratılmasından sorumlu olduğuna dair bir teoriyi de gönderisine dahil etti. Analist ayrıca Satoshi’nin Ripple kavramıyla ilgili ince ipuçları içeren bir “boyama kitabı” yayınladığını belirtti.

Yeni haftaya girerken XRP, son 24 saatlik işlemlerde fiyatının düştüğünü gören birçok kripto para biriminden biri oldu. CoinMarketCap’e göre XRP, geçtiğimiz gün fiyatının %2,46 oranında düşmesinin ardından basın saatine göre 0,4963 dolardan işlem görüyordu.

Bu arada havale tokeninin 24 saatlik işlem hacmi, geçtiğimiz işlem günü boyunca %77’den fazla önemli bir artış yaşadı ve yaklaşık 644.271.937 dolar seviyesinde kaldı. Altcoin’in son fiyat düşüşüne rağmen haftalık performansı +%0,95 yeşil bölgede kalmayı başardı.

Geçtiğimiz 3 hafta boyunca XRP’nin günlük grafiğinde simetrik bir üçgen oluştu. Bu özel grafik modeli, token’ın fiyatının yakında yükselebileceğini gösteriyor. Bu modelin doğrulanması halinde, altcoin nihayet son 2 haftadır işlem gördüğü 0,4783 ila 0,5515 dolar arasındaki konsolidasyon kanalından kaçabilir.

Bu fiyatın yukarı doğru çıkması durumunda XRP, önümüzdeki birkaç gün içinde potansiyel olarak 0,6683 dolar bariyerinde bir meydan okumaya girişmeden önce 0,5515 dolarlık direnç seviyesini desteğe çevirebilir. Tersine, olumsuz bir kırılma, XRP’nin kritik destek seviyesi olan 0,4120 dolara düşmesine neden olabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin