pepe

PEPE fiyat tahmini: Alıcılar piyasa şartlarında 0,00000075 dolar desteğini savunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta boyunca Pepe coin fiyat hareketine kararsızlık damgasını vurdu. Kısa gövdeli mumlar ve her iki uçta belirgin fitil reddiyle noktalanan büyük ölçüde yatay hareket, hareket bekleyen bir pazarın altını çiziyor.

Bir önceki makalemizde de vurgulandığı üzere bu uzun süreli konsolidasyon aşaması düşüş eğilimli bir flama formasyonunun ortaya çıkmasına neden oldu. Tipik olarak bu formasyon, önceki düşüş trendinin potansiyel bir devamına işaret eder.

Destek trend çizgisinin kırılması Pepe fiyatını yüzde 11 düşüşe hazırlıyor…

  • Pepe fiyatı, kesin bir kırılmadan önce daha uzun süre konsolide olabilir.
  • Kripto para fiyatının 4 saatlik grafik EMA’larının (20, 50, 100 ve 200) altında işlem görmesi, düşüş trendinin aktif olduğunu gösteriyor.
  • Pepe’deki 24 saatlik işlem hacmi 34 milyon dolar olup yüzde 18’lik bir kayba işaret etmektedir.

Yazım sırasında Pepe coin 0.000000788 dolardan fiyatlandırılıyor. Bugünkü hareket flamanın alt sınırına geri dönerek yüzde 1,25’lik mütevazı bir düşüş kaydettiğini görüyor. Bu düşüş mevcut konsolidasyonun en azından birkaç işlem seansı daha devam edeceğini işaret etmekte.

pepe

Ancak fiyatın istikrarlı bir şekilde flamanın tepe noktasına yaklaşmasıyla birlikte, ufukta belirleyici bir kırılma ya da çöküş beliriyor. Birçok analist, formasyonun geleneksel etkileri göz önüne alındığında Pepe coin için düşüş yönünde bir sonuca yönelebilir.

Fiyatın flamanın alt trend çizgisini aşması, düşüş eğiliminin yeniden canlanacağı anlamına gelecektir. Böyle bir senaryoda, altcoinin yaklaşık yüzde 11 oranında düşerek 0,00000075 dolar desteğinin altına indiğini ve 0,00000070 dolara ulaştığını görebiliriz.

Pepe fiyatı 0,00000091 dolara yükselebilir mi?

Aşağı yönlü bir sonuç daha olası görünse de düşüşün kesin olduğu söylenemez. Daha güvenli bir giriş noktası arayanlar için flamadan teyit edilmiş bir kopuşu beklemek ihtiyatlı olabilir. Formasyonun birbirine yaklaşan trend çizgileri arasındaki boşluk birçokları için bir ‘işlem yapılamaz bölgeyi’ temsil ediyor.

Flamanın üzerinde kararlı bir kırılma, düşüş görünümünü ortadan kaldırabilir ve altcoini 0,00000091 dolar işaretine doğru itebilir.

Göreceli Güç Endeksi: Yükselen RSI’ya rağmen fiyat hareketinin daha düşük bir tepe yapması, alıcıların toparlanma girişimlerinin baltalandığını gösteriyor.

Bollinger Bandı: Bollinger Bandı göstergelerinin yatay seyri artan piyasa oynaklığını yansıtıyor.

coingape

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin