featured

Piyasa analizi: Bitcoin 26 bin doların altına düşerken Stellar piyasa duyarlılığına meydan okuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin dün 26.400 doların üzerine çıkarak birkaç günün en yüksek seviyesine ulaştı, ancak bu yükseliş ivmesi kısa sürdü ve varlık 26.000 doların altında tanıdık bir manzaraya geri döndü. Altcoinler ise bugün kırmızı bölgede hareket ediyor ve BNB, ADA ve SOL yüzde 1’in üzerinde geri çekiliyor.

Bitcoin 26 bin dolarda başarısız oldu

Bitcoin’in fiyat performansı, Grayscale’in SEC’e karşı kazandığı zaferin ardından gösterdiği yükselişten sonra SEC’in ETF hamlesi ile birlikte düşüşe geçti ve son 10 gündür etkileyici bir performans göstermekten oldukça uzaktı.

Ardından gelen şiddetli ret, varlığı 11 haftanın en düşük seviyesi olan 25.350 dolara itti. Boğalar nihayet bu noktada adım attı ve geçen hafta sonu geldiğinde Bitcoin’in bir miktar toparlanmasına yardımcı oldu. Böylece BTC sakin bir şekilde 26.000 doların altında durdu.

Bitcoin

İş haftasının çoğu da dâhil olmak üzere takip eden günler, kripto para biriminin aynı noktada sıkışıp kalmasıyla olaysız geçti. Nihayet dün 26.400 doların üzerine çıkarak birkaç günün en yüksek seviyesine ulaştığında yukarı doğru bir hamle yaptı.

Ancak bunun yanlış bir kırılma olduğu ortaya çıktı ve BTC tüm ivmesini kaybederek şimdi bir kez daha 26.000 doların altında işlem görüyor. Piyasa değeri hâlâ 500 milyar doların biraz üzerinde ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti yüzde 48,3’e gerilemiş durumda.

XLM yüzde 4 yükseliş gösterdi!

Alternatif coinlerin çoğu, dün küçük kazançlar elde etti ve bugün gelen geri çekilme ile birlikte BTC’nin son zamanlardaki performansını taklit etti. Ethereum, Ripple, Dogecoin, Tron, Polkadot, Polygon ve Shiba Inu yüzde 1’e varan oranlarda düşüş yaşadı.

Stellar’ın yerel token’ı, büyük hacimli altcoinler arasında kayda değer tek istisnadır. XLM bir günde yüzde 4’ün üzerinde artış gösterdi ve 0,13 doların üzerinde işlem görüyor. Doğal olarak toplam piyasa değeri de dünkü kazançlarını kaybetti ve CMC’de 1,040 trilyon dolara geriledi.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin