featured

PEPE yatırımcıları tedirgin: Gözde meme coin, yüzde 10’luk bir düşüş riski ile karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, bir haftayı aşkın süredir herhangi bir hareketlenme yaşamadı. Günlük grafikteki her iki yanında uzun fitili ve kuyruğu bulunan şamdan piyasanın kararsız doğasını yansıtır. Ancak 4 saatlik grafiğe bakıldığında konsolidasyonun üçgen bir yapı oluşturacak şekilde birbirine yaklaşan iki trend çizgisiyle daraldığı görülüyor. Ağustos sonu düşüşünün ardından bu üçgen, bir flama modeli oluşturdu.

PEPE

Destek noktasının kaybedilmesi durumunda fiyatta %10’luk bir düşüş yaşanabilir.

Pepe coin’in 24 saatlik işlem hacmi 39 milyon dolardır. Bu da %23’lük bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Kripto piyasasındaki mevcut belirsizliğe rağmen PEPE fiyatı yakınlaşan iki trend çizgisi arasında işlem görüyor. Bu üçgen modelinin bozulmaması durumunda meme coin’in fiyatı önümüzdeki günlerde yatay harekete devam edebilir.

Şu anda kurbağa temalı meme coin 0,00000078 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saat içinde %3,78 oranında değer kaybeden PEPE, alt trend çizgisini yeniden test ediyor. Fiyat, üçgenin alt trend çizgisinin altına düştüğünde aşağı yönlü hareketin devamı doğrulanacaktır.

Bu nedenle yatırımcıların da satışa devam etmesi durumunda fiyatta bir çöküş gerçekleşebilir. Aşağı yönü hareketin devam etmesi durumunda PEPE %10 oranında değer kaybederek 0,0000007 dolarda bulunan kritik destek noktasını yeniden test edebilir.

PEPE satın almak için doğru zaman mı?

Grafikteki flama modeli, düşüşün devam edebileceği anlamına gelmektedir. Her ne kadar bu modelin oluşumu uzun süreli bir düşüşe işaret etse de, olası bir yukarı yönlü kırılma satış tezini geçersiz kılacağından ilgilenen yatırımcıların her ihtimale karşı hazırlıklı olması gerekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin