Bitcoin için kısa vadeli fiyat tahminleri: 28.000 dolar seviyesi test edilecek!
Bitcoin için kısa vadeli fiyat tahminleri: 28.000 dolar seviyesi test edilecek!

Bitcoin için kısa vadeli fiyat tahminleri: 28.000 dolar seviyesi test edilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto para birimi analiz firması Skew, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in yakın piyasa hareketleriyle ilgili görüşlerini paylaştı ve 28.000 dolarlık fiyat seviyesinin yeniden test edileceğini tahmin etti. Bu tahmin, şu anda Bitcoin pazarında ortaya çıkan birkaç teknik göstergenin ve fiyat modelinin analizine dayanmaktadır.

Skew’in analizine göre, önceki dört saatlik düşük seviye olan 27,2 bin dolara geri dönülmesi, potansiyel bir yukarı yönlü hareket için kritik bir noktayı işaret etmektedir. Bu fiyat seviyesi, piyasada önemli bir destek ve direnç noktası olarak işlev görür. Bu seviyenin üzerinde tutarlı bir fiyat elde edilmesi, daha fazla yükseliş için bir zemin hazırlayabilir.

Bitcoin fiyat analizi

Ayrıca Skew, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde dört saatlik ve bir günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) trendini yeniden test etme olasılığının yüksek olduğunu göstermektedir. EMA’lar, fiyat dalgalanmalarını yumuşatmak ve piyasa eğilimlerini belirlemek için teknik analizde yaygın olarak kullanılan göstergelerdir. Fiyat ile EMA’nın kesişimi, genellikle potansiyel piyasa dönüşleri için bir sinyal olarak kabul edilir.

Yükseliş durumuyla ilgili olarak, analiz ayrıca osilatörlerin gösterdiği gibi, bir miktar pozitif momentum oluştuğunu göstermektedir. Osilatörler, fiyat değişimlerinin hızını gösteren ve minimum ile maksimum limit arasında hareket eden teknik göstergelerdir. Bu yükseliş momentumunun önemli bir teyidi, Göreceli Güç Endeksinin (RSI) 50 seviyesinin üzerine çıkması ve fiyatın önceki dört saatlik periyodun en düşük seviyesinin üzerinde kapanması olacaktır.

29,8 bin dolar seviyesi, dört saatlik önemli bir arz noktası olarak tanımlanmakta ve satıcıların hakim olabileceği önemli bir direnç seviyesidir.

Skew ayrıca 200 haftalık Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) 26.000 dolar olarak vurguladı. 200 haftalık SMA, tarihsel olarak ayı piyasaları sırasında güvenilir bir destek görevi gören Bitcoin için çok önemli bir çizgidir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin