PEPE coin işlem hacmi rekor seviyelere ulaştı! Piyasa değeri 1.2 milyar dolara yükseldi!
PEPE coin işlem hacmi rekor seviyelere ulaştı! Piyasa değeri 1.2 milyar dolara yükseldi!

PEPE coin işlem hacmi rekor seviyelere ulaştı! Piyasa değeri 1.2 milyar dolara yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda dikkat çeken bir gelişme yaşandı ve 8 milyon dolar değerindeki PEPE meme coin’in sonsuza kadar kilitlendiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta büyük bir fiyat artışıyla kripto yatırımcılarının dikkatini çeken PEPE, son 24 saatte %50’lik bir kazanç elde ederek 0,000003097 dolar fiyatından işlem gördü ve piyasa değeri 1.2 milyar dolara yükseldi.

CoinMarketCap verilerine göre, PEPE coin son 24 saatte Bitcoin ve Ethereum gibi halka açık kripto para birimlerinin ardından en yüksek spot işlem hacmine sahip oldu.

Borsa ayrılığına bakarsak, OKX kripto borsası 650 milyon dolarlık en büyük işlem hacmine katkıda bulundu. Vadeli işlem hacmi büyük ölçüde Binance’te yoğunlaşırken, son 24 saatteki işlem hacmi 1.4 milyar dolardır ve BTC ve ETH’den sonra ikinci sıradadır.

Dün bildirdiğimiz gibi, kripto borsası Binance, PEPE Coin’i inovasyon bölgesinde listelemeyi ve 5 Mayıs’tan itibaren spot ticarete başlamayı planlıyor. Bu durum, PEPE’ye büyük bir likidite akışı sağlayacak ve kripto varlığının fiyatını daha da yükseltebilir.

8 milyon dolar değerinde PEPE token kilitlendi

PEPE meraklılarından @0xCygaar, sözleşme adresi ile ilgili bazı ilginç gerçekleri paylaştı ve yaklaşık 8 milyon dolar değerindeki kripto paranın sonsuza kadar kilitlendiğini belirtti. 0xAf2358e98683265cBd3a48509123d390dDf54534 sözleşme adresi tarafından bloke edildi ve bu adres, mevcut fiyat itibariyle 8 milyon dolar değerinde tokene sahip. Ancak, bu paralar sonsuza kadar kilitlendi.

 coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin