PEPE coin nedir, pepe token nedir, pepe token al , pepe coin haberleri, pepe token haberleri

Pepe Coin fiyat tahmini: PEPE son 7 günde %250 değer kazandı! PEPE 1 Dolar olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pepe Coin fiyatı son 24 saatte %7 düşmüş olsa da, 0.00000126 dolarlık seviyesi son yedi günde %250’lik büyük bir kazanç temsil etmektedir.

Bu yükseliş, PEPE coinin ( PEPE TOKEN )piyasa değerine göre en iyi 100 kripto para birimi arasına girmesini sağladı. Ayrıca, 16 Nisan’da piyasaya sürülen yeni Pepe temalı meme token’ı da son iki haftada %525 oranında yükseldi.

Bu, son birkaç haftanın en iyi performans gösteren kripto para birimi olmasını sağlıyor ve görünüşe göre rallisi henüz momentumunu kaybetmedi.

Ancak, kripto para biriminin ‘meme’ bir maskot ve birkaç yatırımcıdan oluşan küçük bir topluluk dışında hiçbir temel değer sunmaması nedeniyle, yakın zamanda büyük bir düzeltme yaşama olasılığı da her zaman var.

Not: Bu çeviri yine de yalnızca bir makale özetidir ve yatırım kararı almadan önce araştırma yapmak önemlidir.

PEPE coin fiyatı, pepe coin alınır mı? pepe coin 1 dolar olacak mı? - Kripto Para HaberPepe Coin Fiyat Tahmini

Son birkaç haftanın rallisine rağmen, aşağıdaki grafikteki son kırmızı mumla gösterildiği gibi, PEPE son saatlerde aslında düşüşte.

Pepe coin grafiği, pepe coin yükseliş, pepe coin neden yükseliyor?

Meme token’ın göreceli güç endeksi (mor) de son zamanlarda düşüşe geçti ve geçen ayın sonunda çok aşırı alım seviyesi olan 90’a ulaştı.

Bu genellikle bir düzeltme sinyali verir, ancak dün kripto para birimi düştüğünde destek seviyesi olan 0.000001 dolar iyi bir şekilde tutunduğundan, herhangi bir düşüş çok dramatik olmayabilir.

Ayrıca, diğer piyasaların büyük ölçüde First Republic’in çökmesi ve bir faiz artırımı konusundaki endişeler nedeniyle sakin olduğu düşünüldüğünde, şu anda yatırımcıların PEPE’nin arkasında toplandığı olasıdır, çünkü bu alanda tek seçenek bu kripto para birimidir.

Tabii ki, milyon dolarlık soru, PEPE’nin meme değeri dışında hiçbir şeyi olmadığı göz önüne alındığında, rallisini sürdürebilip sürdüremeyeceğidir.

Birkaç hafta önce piyasaya sürülen ERC-20 bir jeton olan PEPE coinin toplam maksimum arzı 420 trilyondur (4/20 kenevir kültürüne bir gönderme).

Şu anda 74.000’den fazla sahibi var ve 25 Nisan’da 43.000 ve 17 Nisan’da 7.500’den fazlaydı.

Bu, PEPE coine olan ilginin önemli ölçüde arttığını gösterir, ancak bu rakamları bir perspektif içinde değerlendirmek için Ethereum’un (ETH) 230 milyon sahibi olduğunu belirtmek gerekir.

PEPE’nin orijinal Pepe the Frog meme’nin yaratıcısı Matt Furie ile hiçbir bağlantısı olmadığına ve yaratıcılarının kimliğinin tamamen bilinmediğine dikkat etmek önemlidir.

Bu anonimlik, potansiyel olarak klasik bir pump ve boşaltma türü girişimi olabileceğini gösterebilir. Bu şüpheler, resmi alan adlarının kaydedenlerin birçok dolandırıcılıkla ilişkili bir gizlilik hizmeti kullandığını göstermesiyle güçlendirilir.

Lookonchain tarafından yapılan analizler, Pepe’nin ‘pepecexwallet.eth’ cüzdanıyla ilişkili beş adresten birinin erken aşamada 7,76 trilyon PEPE satın aldığını ve yaklaşık 1,23 milyon dolar kar elde etmek için piyasaya sattığını ortaya çıkardı.

Lookonchain ve diğer analistler PEPE coinin potansiyel bir pump-and-dump şeması olabileceği konusunda uyarıda bulunmalarına rağmen, token rallisine devam etti.

Bu, temel değeri olmasa da, artan sayıda tüccarın ona yapışması ve sahipleri ve destekçileri gibi bir topluluk sağlaması anlamına geliyor.

Böyle olursa, PEPE orta vadede, uzun vadede de kazanımlar için karşı karşıya kalabilir.

Ve 1 dolarlık bir artış, mevcut fiyatına göre %79.999.900 olasılıksız bir artışı gerektirse de, yıl ilerledikçe birkaç ondalık kaybedebilir.

Diğer Yüksek Potansiyelli Alternatifler

Son birkaç haftada PEPE coinin önemli kazanımlar elde ettiği inkar edilemez, ancak temel değerleri olmaması gelecekte çökebileceği olasılığını artırıyor.

Bu nedenle, tüccarlar diğer yeni yüksek potansiyelli altcoin’lere bakmayı tercih edebilirler ki bu da ciddi temellere sahip olan Ethereum tabanlı bir diğer platform olan Launchpad XYZ (LPX) gibi en ilginç yeni projelerden biridir.

Web3’e girmek isteyen kullanıcılar için tek nokta oluşturulmuş bir platform olarak tasarlanan LPX, yerel LPX tokeninin ön satışını birkaç gün önce açtı ve şimdiye kadar 160.000 dolardan fazla topladı.

Launchpad XYZ, hızla genişleyen Web3 sektörünü oluşturan birçok farklı uygulama, araç ve hizmeti entegre edecek bir platform ve ekosistemdir.

Çoğu zaman bu farklı kaynaklar etkili bir şekilde yalıtılmış durumdadır, bu da ne kadar karmaşık olabileceğinden dolayı genel kamuoyunun Web3 alanına gerçekten girmesini zorlaştırmaktadır.

Launchpad, bunun için basitleştirilmiş bir çözüm sunmayı amaçlamaktadır ve ana özelliklerinden biri, kullanıcıların paralarını, NFT’lerini ve diğer dijital nesnelerini tutabilecekleri bir Web3 cüzdan adresidir.

Ve yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürüldüğünde, oyun merkezli kazanç sistemi, presale lansman platformu, ticaret terminali ve özel olarak kripto için AI destekli bir arama motoru gibi özellikleri de olacak.

Bu nedenle, LPX ön satışı kısa bir sürede bu kadar hızlı büyümeye başladı ve yatırımcılar cüzdanlarını bağlayarak Launchpad web sitesine giderek katılabilirler.

Bir LPX token şu anda 0,035 dolara mal oluyor, ancak satışın bir sonraki aşamasında 0,0375 dolara yükselecek, bu da tüccarların heyecan verici yeni coini mümkün olan en düşük fiyattan satın alma fırsatını sınırlı bir şekilde kullanmalarını sağlayacak.

cryptonews.com


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin