featured

Pepe Coin fiyatındaki düşüşü fırsata çevirme yolları: Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki en gözde meme coinlerden bir tanesi olan Pepe Coin, son zamanlardaki aşağı yönlü fiyat hareketi sonucunda kritik destek noktasını kaybetmesine rağmen iyi bir alım fırsatı sunuyor. Dip seviyelerdeki balina birikimleri, düzeltme hareketinin uzun sürmesini önleyerek PEPE fiyatını destekliyor.

Kurbağa temalı popüler bir meme coin olan PEPE, Mayıs ayının sonunda 0,0000172 dolara kadar yükselmeyi başarmıştı. Ancak yakın zamandaki düzeltme hareketi sonucunda PEPE fiyatı %25 oranında bir düşüş yaşadı ve 0,00001274 dolara geriledi. Bununla birlikte PEPE piyasa değeri de 5,36 milyar dolara düştü. Piyasa lideri olan Bitcoin, 70,000 dolar seviyesinin üzerindeki konumunu korumaya çalışırken, daha geniş kripto para piyasası aşağı yönlü baskıyla karşı karşıya kaldı. Bu durum piyasanın uzun süreli bir düzeltme veya konsolidasyon dönemine girebileceğini gösteriyor.

Pepe Coin fiyat analizi: Son gelişmeler yeni bir yükselişi tetikleyebilir mi?

Nisan ayının ortasından bu yana PEPE fiyatı, yükselen trend çizgisinin etkisi altında yükseliş eğiliminde işlem gördü. Destek noktasının korunması sebebiyle yeni bir yükseliş başladı ve bu dönemde fiyat %335 oranında bir büyümenin ardından 0,00000393 dolardan 0,000017 dolara yükseldi.

Ancak Bitcoin fiyatının son iki haftadır dar bir aralıkta konsolide olması sebebiyle, altcoin piyasasında da yavaşlama oldu. Piyasadaki belirsizliğin ortasında gözde meme coin PEPE fiyatı 0,0000172 dolara dokunarak kayda değer bir yükseliş kaydetti.

Destek noktasının kaybedilmesi ile PEPE fiyatı için de işler tersine döndü. Satış baskısı arttı ve bunun da önemli başka bir düşüşe yol açması bekleniyor. Başlaması beklenen aşağı yönlü hareketin ardından gözde meme coinin fiyatı potansiyel olarak 0,00000881 dolara düşebilir. Ayıların baskınlıklarını devam ettirmesi sonucunda ise sıradaki hedef 0,000006 dolar olacaktır.

Ancak grafikte görülen uzun kuyruklu ret mumu, yatırımcıların düşük fiyatlarda iken PEPE tokenlarına ilgi duyduğunu gösterdi.

Zincir üstü bir veri izleme platformu olan SpotOnChain tarafından paylaşılan yakın tarihli bir analizde, bir risk sermayesi şirketi olan Nascent’in, Binance’ten yaklaşık 5,48 milyon dolar değerinde 447,67 milyar adet PEPE tokenı satın alarak piyasadaki düşüşü nasıl fırsata çevirdiklerini gösterdi. Bu stratejik satın alma işlemi sonucunda şimdiden %4,8 oranında gerçekleşmemiş kâr elde ettiler.

PEPE Coin analiz

PEPE şu anda Nascent’in portföyünde lider varlık olarak duruyor. Yatırımcılar düşük fiyatlardan PEPE satın almaya devam ederse yeni bir yükseliş hareketi başlayabilir. Gözde meme coinin fiyatının 0,0000108 dolar seviyesinin üzerinde istikrar kazanması bekleniyor. Bu da yeni yükseliş rallisinin destek noktası olabilir.

Yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önce 0,000017 dolarda bulunan direnç noktasını yakından takip etmesi gerekiyor. Bu direncin üzerine bir kırılma gerçekleşmesi durumunda alıcılar yükseliş sinyalini alacaktır.

Kripto para piyasasında meme coinlere olan yüksek ilgi göz önünde bulundurulduğunda, yeni çıkan meme coinlere göz atmak da faydalı olabilir. Yenilikçi bir portföye sahip olan yatırımcılar, şu anda ön satış aşamasında olan PlayDoge projesinin sunduğu avantajları değerlendirmek isteyebilir.

PlayDoge: Yenilikçi oyna-kazan meme coin projesi

Ön satışının başlamasından kısa bir süre sonra 1 milyon dolara yakın bir fon toplamayı başaran PlayDoge, köpek temalı meme coin projeleri arasında sağlam bir yer kazanmaya hazırlanıyor. PlayDoge, hızlı büyümesinin yanı sıra, aynı zamanda oyna-kazan projesi olması nedeniyle de rakipleri arasında sıyrılmayı başardı.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

Klasik ICO modeline sahip olan PlayDoge, yatırımcılarına staking aracılığı ile pasif gelir elde etme imkanı sunar. %969’a varan APY oranı ile de PlayDoge, kısa sürede güçlü bir topluluk kurmayı hedefler.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin