PEPE

PEPE coin çılgınlığı zirvede olabilir: işte nedeni?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sadece birkaç hafta önce ortaya çıkan meme tabanlı kripto para birimi olan Pepe’yi çevreleyen coşku, bazı piyasa gözlemcileri arasında endişelere yol açtı. Söylemeye gerek yok, fakat PEPE çılgınlığı birçok yatırımcının ve tüccarın dikkatini çekti.

Ancak, yeni bir Bloomberg raporuna göre bu yükseliş daha geniş bir pazar için en iyisi olmayabilir. 14 Mayıs’ta yayınlanan veri ve piyasa medyası holdingi, kurbağa temalı token etrafındaki auranın piyasa, özellikle Bitcoin’e karşı olumlu olmadığını belirtti.

PEPE’nin yükselişine, spekülatif ticaret faaliyetlerinde ve çılgınca alımlarda önemli bir artışın eşlik ettiğini hatırlayın. Aynı dönemde Bitcoin değeri de düştü ve konsolide oldu. Ancak Bloomberg, bu tür piyasa davranışının genellikle coşkuyla ilişkilendirildiğini ve aşırı ısınan bir piyasanın uyarı işareti olabileceğini vurguladı.

Genellikle, yatırımcılar yalnızca Kaybetme Korkusu (FOMO) tarafından yönlendirilen bir varlığa koştuğunda, keskin fiyat düzeltmelerine karşı savunmasız olan spekülatif bir balon yaratabilir. Ve PEPE’de topluluk desteği dışında herhangi bir fayda bulunmadığından, heyecan seviyesindeki bir düşüş piyasayı bozabilir.

Raporun bir bölümünde Joe Rotunda, düşüşün artık yatırımcıların diğer varlıkların fırsat bölgelerini kovalama yeteneğini etkilediğini belirtti. Popülaritesi ve spekülatif yapısı göz önüne alındığında PEPE, son 30 gündeki yüzde 2.8931’lik artışına rağmen düzeltme yaptı. Güncel verilere göre meme coinin değeri 0,0000017 dolardı. Ancak, düşüşten etkilenen tek kısım fiyat değildi.

Memeyi destekleyen canlılık yok!

Santiment’e göre, fiyat hareketinin arkasındaki gücü yansıtan hacim de yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada, bir zamanlar 2,91 milyara fırlayan metrik ardından 414,24 milyona düşmüştü.

Source: Santiment
Kaynak: Santiment

Dahası, meme coinin inanılmaz yükseliş sürecinde kazandığı ilgi azalmıştı. Bu çıkarım, ağ büyümesi tarafından görüntülenen bilgilere dayanıyordu. Ağ büyümesi, belirteci ilk kez işlemeye dâhil olan yeni adreslerin sayısını açıklar. Basın zamanında, ağ büyümesi 1108’e düştü.

Dolaşım açısından Santiment, yedi günlük trendin ivmesini değiştirdiğini gösterdi. Bir coinin dolaşımı, belirli bir günde aktarılan benzersiz coin sayısını ifade eder. Bu ölçümde, coin belirli bir günde beş kez el değiştirdiğinde, dolaşım bir kez yapılmış sayılır. Bu yazıyı yazdığım sırada PEPE tirajı ise 118.68 trilyona düşmüştü.

Source: Santiment

ambcrypto.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin