Pepe coin ne olacak

PEPE, bir sonraki 48 saat içinde önemli bir direnç seviyesini aşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte Pepe’nin (PEPE) fiyatı, 0.00000178 dolar seviyesindeki güçlü direnç seviyesi tarafından reddedildi. Ancak, önemli fiyat noktasının üzerinde günlük mum kapanışı yapamadı. Bununla birlikte, teknik göstergeler, mizah parasının fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde yeniden bu seviyenin üzerine çıkmayı deneyeceğini gösterdi.

Daily chart for PEPE/USDT (Source: TradingView)

Son birkaç hafta boyunca mizah parası ayı piyasasında hareket etti. Ancak bu süre zarfında düşen takoz grafik deseni oluşturdu, bu da boğa bir grafik desenidir. Geçen hafta, bu boğa grafik deseni doğrulandı ve PEPE’nin fiyatı Pazartesi günü çok günlük bir pozitif diziye girdi.

PEPE coin ne olacak?

En son boğa hareketinde, kripto parasının fiyatı 0.00000091 dolarlık düşük seviyesinden şu anki seviyesine yükseldi. Son 24 saat içinde, 0.00000178 dolarlık önemli direnç seviyesini aşma girişiminde bulundu, ancak ana fiyat noktası tarafından reddedildi.

PEPE’nin günlük grafiğindeki iki teknik gösterge, kriptonun son 48 saat içinde kısa vadeli bir boğa döngüsüne girdiğini gösterdi. 9 günlük EMA çizgisi, 20 günlük EMA çizgisinin üzerine boğa geçişi yaptı – bu da momentumun ayıdan boğaya dönüştüğünü gösterdi.

PEPE’nin kısa vadeli bir boğa döngüsüne girmesine rağmen, coinin grafiğindeki günlük RSI çizgisi, fiyatın zirveye ulaştığını gösterdi çünkü çizginin eğimi pozitiften negatife döndü. Bununla birlikte, günlük RSI nötr bölgedeydi, bu da coinin aşırı alım bölgesine girmeden önce yükselme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Eğer boğalar, coinin boğa hareketini bir sonraki 24 saat boyunca sürdürmek için devreye girerse, o zaman altcoin’in fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde yukarıda bahsedilen 0.00000178 dolarlık direnç seviyesini destek seviyesine dönüştürebilir. Öte yandan, PEPE’nin fiyatı önümüzdeki 24-48 saat içinde düzeltme yaşarsa, 9 günlük EMA seviyesi olan yaklaşık 0.0000013 dolar seviyesine düşebilir.

Anlık olarak CoinMarketCap’e göre PEPE, %2.52’lik bir artışla 0.000001617 dolar seviyesinden işlem görüyor. Dolar karşısında güçlenmesinin yanı sıra, mizah parası son 24 saat içinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi iki kripto para piyasası liderini de geride bırakmayı başardı.

 

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin