BNB Chain'in yaklaşan güncellemesi token'ın geleceğini nasıl etkileyecek?
BNB Chain'in yaklaşan güncellemesi token'ın geleceğini nasıl etkileyecek?

BNB Chain’in yaklaşan güncellemesi token’ın geleceğini nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB Chain (BNB), Greenfield için 25 Haziran’da planlanan bir bakım güncellemesini duyurdu. Bu güncelleme, BNB Greenfield’daki hataları giderirken birkaç yeni özellik sunmayı amaçlamaktadır.

Diğer birçok token gibi, BNB de değerinde düşüş yaşadı, ancak gelecek güncelleme umut verici geliştirmeler getiriyor. Özellikle, Greenfield Testnet’te daha önce saklanan tüm nesneler silinecek ve artık sorgu için kullanılamayacak. Ayrıca, güncelleme, EIP712 işaret yaklaşımını kullanan bir işlemde birden fazla mesajı destekleyecektir.

BNB Chain’in hedefleri ve yatırımcıların beklentileri

BNB Chain, klasörlerin, nesnelerin veya grupların yansıtılmasını sağlayan bir özellik sunacak. Ayrıca, güncelleme, txOpt’a bir keyManager ekleme desteğini geliştirecek ve tek bir istemciden büyük hacimli işlemlerin işlenmesini sağlayacaktır.

Yaklaşan güncelleme BNB Chain için olumlu görünse de, yerel tokenin durumu endişeleri artırıyor. CoinMarketCap’e göre, BNB’nin fiyatı son 24 saatte %3 düşerek 243,67 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 37,9 milyar doları aşıyor.

Neyse ki, fiyat düşüşüne, sürekli bir düşüş eğilimi olasılığını azaltan hacim artışı eşlik etmiyor. Ancak diğer ölçümler düşüş eğilimini gösteriyor. BNB’nin 1 haftalık fiyat oynaklığı keskin bir şekilde düştü ve günlük aktif adreslerin düşmesi olumsuz bir hissiyata işaret ediyor. Ayrıca, BNB’nin hızı düştü ve bu da belirli bir zaman dilimi içinde kullanımda bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Coinglass’tan gelen veriler, BNB’nin değerinde potansiyel bir düşüş olduğunu öne sürerek daha fazla endişe uyandırıyor. Grafik, açık pozisyonlardaki bir artışı gösteriyor, bu da mevcut fiyat eğiliminin devam edebileceği ve düşüş eğilimi olasılığını artırabileceği anlamına geliyor.

BNB Chain bakım güncellemesine hazırlanırken piyasa bunun token performansı üzerindeki etkisini bekliyor. Değerdeki son düşüş zorluklar yaratırken, Greenfield’da yapılacak iyileştirmeler daha sağlam bir ekosistem için umut veriyor. Yatırımcılar, BNB’nin gelecekteki gidişatını değerlendirmek için piyasa dinamiklerini yakından izlemeli.

bitcoinworld


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin