featured

PEPE bir günde yüzde 20 değer kazandı: Rallinin arkasında ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mayıs 2023’te piyasaya sürülen kurbağa temalı meme coin PEPE, dün önemli bir ralli yaptı. Tradingview’den alınan veriler, PEPE’nin 22 Eylül 2023 Cuma günü yüzde 20 değer kazandığını ve kripto kullanıcılarının hareketin arkasındaki neden üzerine spekülasyon yapmasına sebep olduğunu gösterdi.

Fiyat artışı, X’te (eski adıyla Twitter) Crypto Tony olarak tanımlanan ünlü kripto tüccarının dikkatini çekti ve bu konuda görüşlerini paylaştı. Analist, amacını gerçekleştirmek için PEPE / USD günlük grafiğinin bir ekran görüntüsünü paylaştı. Tony, PEPE’nin yüzde 20 değer kazandığını paylaştı ve bu hareketin arkasındaki nedenin ne olabileceğini sordu.

PEPE yükselişinin arkasında ne var?

Tony’nin gönderisine yanıt veren kripto para kullanıcılarının soruya kesin yanıtlar yoktu. Birçok katılımcı, fiyat yükselişinin yapay olduğunu ve herhangi bir temel faktör tarafından desteklenmediğini belirtti. Bununla birlikte fiyat artışının nedenine odaklanmayan bir katılımcı olan Max Gainz, ralliden yararlanma fırsatını kaçırdığını belirtti.

pepe

Gainz, iki gün önce X uygulamasında insanların PEPE’nin çöküşü hakkında konuştuğunu söyledi. Ona göre bu hissiyatı bir alım sinyali olarak yorumlaması gerekirdi.

Dünkü ralli, altcoinin mayıs ayındaki ilk rallinin ardından geri çekilmesinden bu yana ulaştığı en düşük noktadan kaldırdı. TradingView verilerine göre fiyat 0,0000006045 dolardan 0,0000007330 dolara yükseldi ve 0,0000007144 dolardan kapandı.

Artışla birlikte PEPE fiyatı eylül ayında belirlenen bazı direnç seviyelerinin üzerine tırmandı. Ancak fiyat iki hafta kadar uzun bir süre boyunca meme para için bir referans noktası oluşturan 25 Ağustos günlük mumunun tabanına yaklaştığında hareket durdu.

Altcoin fiyatı, dünkü ivmesini yeniden kazanmaya çalışırken bu yazının yazıldığı sırada 0,0000006963 dolardan işlem görüyordu. Fiyat rallisinin sürdürülebilirliği kullanıcıların hareketin arkasındaki nedeni keşfetmesine bağlı olabilir. Bu, bu yazının yazıldığı sırada cevapsız kalan bir sorudur.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin