Shıba Inu

Shiba Inu için dönüm noktası: SHIB baş geliştiricisi Shibapendence Günü’nü duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, bugün erken saatlerde yayınladığı bir blog yazısında Shiba Inu topluluğu için önemli bir dönüm noktası olan Shibapendence Day’i tanıttı. Kusama, ademi merkeziyetçiliğin önemini ve uzun süredir topluma hâkim olan merkezi sistemlerin pençesinden kurtulma ihtiyacını vurguladı.

Shytoshi Kusama Shiba takası üzerine

Duyurunun odak noktası, Shiba Inu ekosistemiyle ilişkili ilk gerçek anlamda merkezi olmayan borsa olan ShibaSwap’in piyasaya sürülmesiydi. Bu gelişmeyle Shiba Inu, merkezi olmayan bir geleceğin önünü açmayı ve adaletsiz bir toplumdan kurtulmak isteyen bireyler için finansal fırsatlar sunmayı amaçlıyor.

Shibapendence Day başlıklı blog yazısı, Shiba Inu’yu çevreleyen sayısız FUD teorisini kabul etmekle birlikte, ekibin ilk misyonlarına olan bağlılığını yineledi ve kendini adamış ShibArmy’ye şükranlarını sundu.

ShibaSwap’in yakında piyasaya sürülmesiyle birlikte, ilk gerçek anlamda merkezi olmayan borsayı sunarak ve Shibapendence’ımızı ilan ederek yeni bir çağın doğuşuna öncülük etmekten gurur duyuyoruz!

– Shytoshi Kusama, 06 Temmuz 2023

Kusama ayrıca, BONE dağıtımı için çeşitli token çiftlerinin ve bunların ilgili Tahsis Puanlarının (AP) dâhil edildiğini vurguladı. AP, her havuz için dağıtımın ağırlığını belirler ve daha yüksek AP’ye sahip havuzlar blok başına daha fazla BONE alır.

Shiba Inu için Shibapendence Günü

Shibapendence Günü’nü kutlamak ve topluluk katılımını sağlamak için ShibaSwap, kullanıcıların katılımı için çeşitli yollar sunuyor. Birçok ShibArmy üyesi, BURY özelliğini kullanarak LEASH ve SHIB tokenlerini stake etmeyi tercih ediyor. Bununla birlikte ShibaSwap’in tam faydası, katılımcıların ShibaSwap ve diğer ekosistem projeleriyle ilişkili ana token olan BONE kazanmalarına olanak tanıyan likidite özelliklerinde yatmaktadır.

Shıba Inu

İlk iki haftalık Likidite Artırma dönemi boyunca, blok başına 1.000 BONE’luk hızlandırılmış bir emisyon (havuz ödülleri arasında bölünmüş) gerçekleşecek ve tokenin geniş bir şekilde dağıtılması sağlanacaktır. Bu dönemin ardından, emisyon oranı blok başına 100 BONE’a düşecektir.

Son zamanlarda Kusama, çok beklenen Layer 02 Shibarium’un lansmanını ima etti ve BONE fiyatı da bunun üzerine bir artış göstererek 3 dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin