pepe

PEPE balinaları dikkat çekiyor: Bir balina üç günde 1,3 trilyon PEPE coin biriktirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PEPE tokenları etrafındaki en son faaliyetler son zamanlarda oldukça dikkat çekti ve belirli bir balinanın önemli alımlar yaptığı göze çarptı. Bu balina, sadece üç gün içinde yaklaşık 1,61 milyon dolar değerinde bir yatırımla cüzdanına 1,29 trilyon PEPE coin ekledi.

Son işlem, bu balinanın sadece sekiz saat önce Wintermute Trading’den 486 milyar PEPE daha aldığını ve bunun yaklaşık 604.000 dolar tutarında olduğunu gösteriyor. Böylesine büyük ve hızlı satın almalar doğal olarak kripto topluluğunda spekülasyonlara ve incelemelere yol açıyor.

pepe

Bu işlemlerden kaynaklanan başlıca endişelerden biri, içeriden öğrenenlerin ticaretine tanık olup olmadığımızdır. Balinaların önemli hamleler yapması alışılmadık bir durum olmasa da son zamanlarda alım ve satım modelleri kesinlikle alışılmadık miktarlarda gerçekleşti.

PEPE direnç seviyesini aşamadı!

PEPE balinaları büyük miktarlarda tokenı elden çıkarmak ve çok sayıda geri almak arasında gidip geliyor gibi görünüyor. Bu tür davranışlar, piyasa duyarlılığını manipüle edebilir ve dolayısıyla diğer yatırımcıları da etkileyebilir.

Fiyatlandırma açısından bakıldığında, yaşanan hareketliliğe rağmen PEPE henüz 21 EMA direnç seviyesini aşabilmiş değil. Bu direnç, zorlu görünüyor ve kırılması için birkaç büyük işlemden daha fazlası gerekecek. Önemli bir engel de işlem hacmi.

Şu anda PEPE’nin işlem hacmi son birkaç haftanın en düşük seviyesinde ve bu da tokenın 21 EMA engelini aşmak için gereken ivmeyi yakalamasını zorlaştırıyor. Olağandışı işlem modelleri, özellikle de son balina faaliyetlerinin ortasında, soru işaretlerine yol açıyor.

Bununla birlikte işlem hacmi bir artışa tanık olmadıkça altcoinin fiyat yolculuğunda önemli bir ilerleme kaydetmesi pek olası değildir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin