featured

PEPE, meme coin’ler arasındaki popülerliğini kaybediyor: Yüzde 15’lik bir düşüşe hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki son zamanlardaki olumlu hissiyata yanıt olarak, PEPE fiyatı 0,00000064 dolara ulaşmasının ardından yatay harekete başladı. Bu konsolidasyon, alıcı veya satıcıların herhangi bir girişimde bulunmadığını gösteren altı kısa gövdeli günlük mum oluşturdu. İlginç bir şekilde, bu yan hareket 11 Eylül mumunun menzili içinde sınırlı kalarak dar bir aralık oluşturdu. Bu model, PEPE fiyatının gelecekteki hareketlerini nasıl etkileyecek?

PEPE fiyatı düşüş mü yaşayacak?

Gözde meme coin’in fiyat hareketi, konsolidasyonunun dar bir aralıkta gerçekleşmesi sebebiyle ticaretin yasak olduğu bir bölge yaratıyor. 0,00000064 dolarda bulunan destek noktasının kaybedilmesi durumunda başlayacak düşüş, fiyatı %15 oranında aşağı çekebilir.

PEPE

PEPE için 24 saatlik işlem hacmi 27,2 milyon dolardır. Bu da %32’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

14 Ağustos’un en yüksek seviyesi olan 0,00000147 dolardan başlayan düzeltme PEPE fiyatında bir düşüş hareketi başlattı. Bu aşağı yönlü hareket, yalnızca bir ay içinde %56 oranında büyük bir kayıp ile 0,00000064 dolara gerilemesine neden oldu. Ancak bu düşüş ile grafikte tekrarlayan bir model ortaya çıktı ve PEPE fiyatının olası gidişatına dair bazı bilgiler sağladı.

Spesifik olarak her önemli düşüşten sonra meme coin, 4 saatlik zaman diliminde de görüldüğü gibi bir konsolidasyon aşamasına girme eğilimindedir. Bu aşamalar genellikle birbirine yakınlaşan iki trend çizgisi içerisinde şekilleniyor ve bu da düşüş eğilimi gösteren bir flama formasyonunun yaratıldığına işaret ediyor. Bu tür modeller tipik olarak baskın bir düşüş trendi içinde gerçekleşir ve destek noktasının kaybedilmesi ile aşağı yönlü hareketin devamı ile sonuçlanır.

PEPE fiyatının son altı günde benzer bir model sergilediği göz önüne alındığında, bu durum düşüş eğiliminin devam edebileceğine işaret ediyor.

Sırada ne var?

PEPE fiyatındaki konsolidasyon aşaması, 0,00000071 dolar ile 0,00000064 dolar arasındaki bir bölgede gerçekleşiyor. Düşüşün devam etme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle satıcıların arz baskısını hızlandırmak için yukarıda belirtilen desteği aşması gerekiyor. Arıza sonrası düşüş, fiyatı 0,00000055 dolarda bulunan bir sonraki psikolojik desteğe itebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin