featured

PEPE 5 ayın en yüksek seviyesine ulaştı: Gözde meme coin büyük ralliyi başlatmaya hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, yükseliş eğiliminde işlem görmeye devam ederken uzun vadeli direnç noktalarını kırarak 5 ayın en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı.

Analistler, PEPE fiyatındaki yükseliş hareketinin uzun vadeli birikimi sona erdirerek 0,00000190 dolarda bulunan bir sonraki direnç noktasına doğru devam edeceğini düşünüyor. Ancak fiyattaki artışa rağmen bazıları FOMO’ya karşı uyarıda bulunarak yatırım kararları vermeden önce yeniden testin beklenmesini öneriyor.

En popüler meme coin’lerden biri olan PEPE, bir haftadır yükseliş trendi içinde işlem görüyor. Piyasadaki diğer popüler meme coin’lerden olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) küçük kardeşi bugün uzun vadeli direnç noktalarının üzerine çıkarak 5 ayın en yüksek seviyesine dokunmayı başardı.

PEPE fiyatındaki yükseliş hareketi devam ederse, uzun vadeli birikimin sona ermesi ve bir sonraki direnç noktası olan 0,00000190 dolar seviyesine doğru ilerlemesi mümkün gözüküyor. Öte yandan, bugünkü fiyat hareketinin sadece bir sapma olduğu ortaya çıkarsa gözde meme coin önceki destek noktası olan 0,00000102 dolar seviyesine geri dönebilir.

PEPE fiyatı 5 ayın En yüksek seviyesine ulaştı

Popüler meme coin, Haziran 2023 tarihinden bu yana uzun vadeli bir birikim içindeydi. Bu dönemde fiyat 0,00000082 dolar seviyesine gerileyecek en düşük seviyelerinden birine dokundu. Yaşanan ilk dalgalanma 0,00000190 dolar seviyesini direnç olarak doğruladı ve düşüş trendinin devam etmesine yol açtı.

Ardından, Eylül ortası ile Ekim ortası arasında PEPE, 0,00000061 dolarlık alanda çift dipli bir model oluşturdu. Sonraki yukarı yönlü hareket, 0,00000147 dolar seviyesinin direnç noktası olarak doğrulanmasına olanak sağladı. Bu alan daha önde defalarca destek ve direnç görevi görmüştür. Dolayısıyla trendin yönünü belirlemek açısından çok önemlidir.

Daha sonra PEPE, bu seviyenin üzerine çıkış yaptı ve şu anda günlük mumu bu seviyenin üzerinde kapatmaya çalışıyor. Bunun gerçekleşmesi, uzun vadeli birikim döneminin sonuna gelindiğine ve yükseliş trendinin yeniden başlayacağına işaret edebilir.

Bu önemli direnç noktasının üzerindeki kırılma, 30 Kasım’da başlatılan 6 yükseliş mumu serisiyle mümkün oldu. Bugünkü üst fitilin alttan tepesine doğru sayıldığında bu, bir haftadan kısa sürede içinde %61,50 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Teknik göstergelerden Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) de kırılmanın geçerli olduğuna işaret ederek yeninden yükseliş bölgesine geçiş yapıyor.

Piyasa yatırımcıları aşırı alım veya aşırı satım koşullarını belirlemek için RSI’ı bir momentum göstergesi olarak kullanır. Ayrıca buna göre varlıkların biriktirilip biriktirilmeyeceğine veya satılacağına karar verirler. 50’nin üzerindeki okumalar ve yükseliş eğilimi boğaların hâlâ avantajlı olduğunu gösterirken, 50’nin altındaki okumalar tam tersini gösteriyor.

Analistler ne diyor?

Yatırımcılar ve X platformundaki meme coin topluluğunun üyeleri, PEPE fiyatının gelecekteki hareketi konusunda oldukça iyimser. Örneğin, @Crypto_McKenna bugün gözde altcoin’in sıradaki hedefinin 0,00000220 dolar olduğunu düşündüğünü paylaştı. Eğer bu tahmin gerçekleşirse PEPE mevcut fiyatına göre %42 oranında bir artış daha gerçekleşecektir.

PEPE

Öte yandan başka bir analist, @DrCryptoPlague, artışlara rağmen FOMO’nun zamanı olmadığı konusunda uyarıyor. Kripto analisti bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Şimdi FOMO’yu $PEPE’ye çevirmenin zamanı değil. Bu azalan trend çizgisi kırılmasının olumlu tarafı mükemmel bir şekilde geldi. Yeniden testi bekleyip geçerli olup olmadığına bakmalıyız.”

PEPE fiyat tahmini: Sonraki hedef 0,00000190 dolar

6 saatlik alt zaman diliminde, 0,00000147 dolarda bulunan ana direnç noktasının üzerindeki kırılmanın artan işlem hacmiyle desteklendiğini görüyoruz. Üstelik RSI aşırı alım bölgesinin derinliklerinde (88’in üzerinde) bulunuyor, ancak henüz düşüş yönlü bir ayrışma yaratmadı.

Eğer fiyattaki yükseliş eğilimi devam ederse en yakın hedef 0,00000190 dolar seviyesinde olacaktır. Bu alan Temmuz 2023’te direnç görevi görüyordu. Bu bölgenin yeniden kazanılması, yükseliş trendinin geri döndüğünün güçlü bir teyidi olacaktır.

Meme Kombat

Ancak PEPE fiyatı direnç noktasının üzerinde bir kapanış gerçekleştiremezse kırılmanın tamamı yalnızca bir sapma olarak değerlendirilmelidir. Ayıların geri dönmesi durumunda ise 0,00000102 dolar seviyesinde bulunan destek noktasına bir geri dönüş gerçekleşebilir. Üstelik bu seviye, yukarı yönlü hareketin 0,618 Fib’lik seviyesiyle birleşiyor.

Ancak sığ bir düzeltme durumunda 0,00000128 dolar seviyesinin yeniden test edilmesi bekleniyor. Eğer boğalar mücadeleyi bırakmazsa gözde meme coin’in fiyatındaki yükseliş trendi bir süre daha devam edebilir.

Yüksek staking ödülleri ile yeni bir meme coin deneyimi: Meme Kombat

Kripto dünyasında fark yaratan Meme Kombat, popüler meme coin’lerine alternatif bir soluk getiriyor. Sadece bir kripto projesi değil, aynı zamanda Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunan bu inovatif token, kripto piyasasındaki dalgalanmalara karşı benzersiz bir yaklaşım sunuyor.

Meme Kombat

Meme Kombat, Ethereum tabanlı bir proje olarak $MK token sahiplerine çekici bir yıllık getiri yüzdesi (%112 APY) sunuyor. Ancak bu sadece başlangıç, çünkü projenin bir parçası olmak aynı zamanda eğlenceli savaş arenalarında rekabet etmek ve ödüller kazanmak anlamına geliyor. Savaş Arenası adını taşıyan oyun alanında, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle heyecan dolu mücadelelere katılabilirsiniz. Blockchain teknolojisi sayesinde şeffaf ve güvenilir bir oyun deneyimi sunan Meme Kombat, yatırımcılara güvenle katılım sağlama imkanı sunuyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, sınırlı bir token arzına sahip (12 milyon) ve bu miktarın yarısı ön satışta yer aldı. Token fiyatının her ön satış turunda 1,667 dolar olacak şekilde belirlendiği bu projede, toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrıldı.

Yatırımcı ilgisi şaşırtıcı derecede yüksek. Projenin başladığı ilk birkaç saat içinde toplamda 50,000 dolar toplandı. Eğer siz de bu eğlenceli ve kazançlı projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

BeinCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin