featured

PEPE 4 günde yüzde 26 düştü: Meme coin severler için yeni alternatifler neler olabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, son 4 gün içinde %26,5 oranında bir düşüş yaşayarak grafiklerini kırmızıya boyadı. Bu aşağı yönlü hareket, piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) fiyatının 71,300 dolardan 65,500 dolara gerilemesiyle birlikte gerçekleşti.

Satış baskısının artmasıyla birlikte mevcut teknik göstergeler PEPE fiyatında daha fazla düşüş yaşanabileceğine işaret ederken, yatırımcılar ne yapmalı?

Alıcıların kısa vadeli kayıpları durdurması bekleniyor. Ancak şu anda bunu yapacak güce sahip olmadıkları görülüyor.

PEPE meme coin

12 saatlik zaman diliminde RSI göstergesi, nötr 50 işaretinin altına gerileyerek düşüş momentumunun devam ettiğinin sinyalini verdi. Bunu tamamlar nitelikte olarak OBV de Mart ayındaki yükseliş sırasında oluşturduğu seviyenin altına düştü. Bu, satış hacminin fazla olduğunu ve muhtemelen daha fazla kayıp gelebileceğinin bir gösteriyor.

İşlem hacmi son haftalarda düşüş eğilimindeydi. Son kayıplara hacimde bir artış eşlik etmediğinden, mevcut aşağı yönlü hareketin kısa vadeli bir durum olduğu düşünülmüştü.

Fiyat hareketi, 12 saatlik grafikte temel salınımın 0,00000581 dolar seviyesinde olduğunu gösterdi. PEPE’nin bu seviyenin altına düşmesi durumunda piyasa yapısı olumsuz yönde değişecektir.

Boğaların yükseliş trendinin geri dönebilmesi için bu seviyeyi başarılı bir şekilde savunması gerekiyor. Yoksa düşüşün derinleşmesi ve 2024 yılının dip seviyelerine kadar devam etmesi bekleniyor.

PEPE aktif adres sayısı düşüşte

PEPE’nin arkasındaki Ağırlıklı Duygu, geçen haftadan beri gözde meme coin’in kısa vadeli düşüş trendine girmesi ile birlikte negatife döndü.

Ayrıca günlük aktif adreslerin son zamanların en yüksek seviyelerinden önemli ölçüde düşüş yaşaması fiyat için negatif işaretlerden bir tanesidir. Aktif adreslerin hâlâ Ocak ve Şubat ayının en yüksek seviyelerinin üzerinde olmasına rağmen, kalabalık katılımda büyük bir düşüşe işaret olduğu görülüyor.

PEPE Coin’in fiyatındaki bu düşüşle birlikte meme coin yatırımcıları diğer alternatiflere de göz atmak isteyebilir. Solana ekosistemi her geçen gün büyürken ekosistemin en dikkat çeken meme coin’lerinden bir tanesi olan SMOG, yenilikçi portföye sahip olan yatırımcılar için iyi bir seçenek olabilir.

Benzersiz airdrop fırsatı ile meme coin dünyasının en yenisi: SMOG Token

Solana ekosistemindeki yenilikçi bir meme coin olmasının yanı sıra, en büyük airdropa da ev sahipliği yapıyor olması Smog Token’ın dikkat çeken özelliklerinden birisidir. SPL token standardına dayanarak geliştirildiği için Phantom Wallet veya Trust Wallet gibi uyumlu bir kripto cüzdanı olan yatırımcılar tarafından alınıp satılabilir.

SMOG Tokenı Ziyaret Edin

Token sahipleri ve topluluk üyeleri çeşitli görevleri tamamlayarak airdrop avantajlarından yararlanabilir. Örneğin, sosyal medyada etkileşim göstererek ve Smog’u Telegram veya X gibi sosyal medya platformlarından takip ederek değerli airdrop puanları elde edebilirsiniz.

Toplamda 1,4 milyar dolarlık bir arza sahip ve bu tokenlar adil lansman, cazip airdrop ve garantili likidite gibi alanlarda kullanılacaktır. Geliştirici ekibin aynı zamanda sürdürülebilir bir ekosisteme odaklanması Smog Token fiyat geleceğinin olumlu olabileceğini gösteriyor.

BeinCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin