featured

Meme coin’ler arasında parlayan yıldız: PEPE Coin 2024 yılında nasıl performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, 2023 yılı boyunca adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Yıl boyunca birçok iniş ve çıkış yaşayan meme coin, 2024 yılında 1 dolara ulaşabilir mi?

Kripto para piyasası, mevcut olan birçok olumsuzluğa rağmen başlattığı yükseliş eğilimi ile güçlü toparlanma belirtileri gösteriyor. Başta piyasa lideri olan Bitcoin’in bir miktar değer kazanması ile birlikte piyasanın geri kalanı da hareketlendi.

Piyasadaki yeniden dirilişin önemli bir göstergesi, Mayıs 2022’den bu yana en yüksek fiyatına ulaşan Bitcoin’dir. Bu olumlu ivme, çeşitli altcoin’lerde de görüldü. Yükseliş ivmesi kazanarak grafiklerini yeşile boyayan token’lardan bir tanesi ile PEPE Coin oldu. 2023 yılı geride kalırken gözde meme coin’in önümüzdeki yıl göstereceği performans oldukça merak ediliyor. Peki PEPE, 2024 yılında gerçekten 1 dolara ulaşabilir mi?

PEPE Coin nedir?

Aslında PEPE Coin’in çok da uzun bir tarihi yok. Çünkü, Nisan 2023 tarihinde bir meme kripto para birimi olarak piyasaya sürüldü. Popüler internet meme’leriyle olan ilişkisi ve Ethereum blockchain’indeki varlığı nedeniyle hızla dikkat çekti. Kripto para biriminin lansmanı, kripto topluluğunda popülerlik kazanan meme paralarının artan trendinden yararlanmayı amaçlıyordu.

Lansmandan sonra fiyat hızla yükseldi. Daha sonra ise genel olarak piyasa ile uyumlu bir şekilde hareket etti. Yeni bir kripto para birimi olması sebebiyle daha az tahmin edilebilir bir fiyat hareketi olmasına rağmen, piyasadaki genel hissiyat ile uyumlu hareket ettiği söylenebilir.

Fiyat analizi: Gözde meme coin’in sıradaki hareketi hangi yönde olacak?

Ethereum platformunda faaliyet gösteren PEPE Coin, Nisan 2023’teki lansmanından bu yana önemli bir piyasa faaliyeti gösterdi. PEPE Coin, maksimum 420,69 trilyonluk bir arza sahip. Bunun yaklaşık 417,48 trilyonluk kısmı dolaşımda. Gözde meme coin’in mevcut değeri şu anda yaklaşık 0,00000114 dolar. Piyasa değeri ise 478 milyon dolar civarında. CoinMarketCap verilerine göre kripto para birimleri arasındaki sıralamada 99. sırada yer alıyor ve 303 piyasa çiftinde de aktif durumda.

PEPE Coin

Fiyat son 24 saatte %4,51 oranında bir artış kaydetti. Ancak asıl dikkat çekici olan şey son 60 gün içinde %55,63 oranında dikkat çekici bir yükseliş yaşaması oldu. Aslında bu tüm kripto piyasası yükselişteydi. Yani, kripto para piyasasındaki olumlu hissiyatın altcoin’lerin, özellikle de daha önce sert darbe alan altcoin’lerin fiyatlarının yükselmesine yardımcı olduğu söylenebilir. Ancak piyasaya sürülmesinden bu yana PEPE toplamda %93’ten fazla bir düşüş yaşadı ve hâlâ zararlarını kapatabilmiş değil.

PEPE fiyatı yeni yılda 1 dolara ulaşabilir mi?

Gözde meme coin’in 1 dolarlık bir fiyata ulaşması ihtimali, esas olarak yaklaşık 420 trilyon token’lık dolaşımdaki devasa arzı nedeniyle oldukça düşük bir ihtimal. Bunun ölçeğini anlamak için şöyle bir örnek verilebilir: Eğer PEPE Coin 1 dolar sınırını aşsaydı, piyasa değeri astronomik olarak 420 trilyon dolara çıkması gerekiyor. Bu veri, yaklaşık 94 trilyon dolar olduğu tahmin edilen tüm dünya ekonomilerinin toplamından çok daha büyüktür. PEPE için böyle bir piyasa değeri sadece eşi benzeri görülmemiş bir durum değil, aynı zamanda mevcut ekonomik fizibilite alanlarının da çok ötesine uzanıyor.

Fiyat nereye kadar yükselebilir?

Gözde meme coin’in özellikle mevcut büyümesiyle birlikte %93’ten fazla düşüş yaşadığı göz önüne alındığında, daha fazla değer kazanma potansiyeli vardır. PEPE Coin’in Shiba Inu’nunkine benzer bir yol izlemesi halinde 5 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşması olasılık dahilinde.

Bu da fiyatın, potansiyel olarak mevcut değerinin 10 katı olan 0,000012 dolarda kadar yükselebileceği anlamına gelmektedir.

Eğlence ve kazanç dolu yeni bir meme coin deneyimi: Meme Kombat

Meme Kombat, diğer popüler meme coin’lerin ötesinde bir seçenek sunuyor. Bu inovatif proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara farklı bir bakış açısı getiriyor ve Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değil, aynı zamanda etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi olarak tanımlamak daha doğru olacaktır.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, kullanıcılara kendi favori meme karakterlerini seçme ve bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşma şansı sunuyor. Ancak sadece eğlence odaklı bir oyun değil, aynı zamanda token sahiplerine %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunarak kazançlı bir staking deneyimi de vadediyor.  Meme Kombat, geleneksel finansal yatırımları bir üst seviyeye taşıyor ve kripto dünyasını eğlenceli bir maceraya dönüştürüyor.

Ethereum tabanlı Meme Kombat, $MK stake eden token sahiplerine çekici bir APY sunmanın yanı sıra, Savaş Arenası adı verilen oyun alanında farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle rekabet etme imkanı da sağlıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat projesinin uzun vadeli bir vizyona sahip olduğu göze çarpıyor. Oyun sürekli olarak yeni karakterler ve oyun modları ile güncelleniyor, bu da projenin devamlılığını sağlamak adına önemli bir unsurdur.

Eğer siz de bu alternatif ve heyecan verici projenin bir parçası olmak istiyorsanız, ön satışa katılarak erken dönemde fırsatları yakalayabilirsiniz.

CryptoTicker


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin