featured

2024’te fırlayabilecek az bilinen en iyi 5 kripto para ve yatırımcıyı bekleyen yüksek kârlı token projeleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ekim ve kasım aylarında bir miktar toparlanan kripto para piyasası, 2024 yılında iki kritik olaya kilitlenmiş durumda. Bunlardan biri BTC yarılaması, ikicisi ise Bitcoin ve Ethereum spot ETF’lerinin yaklaşan onayı. Bu dönüm noktaları piyasanın toparlanmasında katalizör görevi görürken dijital para birimlerinin geleneksel piyasa katılımcıları tarafından da büyük ölçüde benimsenmesine olanak sağlayıp yatırım fırsatları için uygun bir zemin hazırlıyor.

2023’ün sonlarına doğru toparlanmakta olan kripto piyasasında önemli bir büyüme göstermeye hazır olan kripto para birimleri yatırımcıya portföy oluştururken kaynaklık edebilir. Seçilen bu tokenlar, önümüzdeki yıl büyük kazançlar için benzersiz fırsatlar sunuyor.

1. Kripto para piyasasında yeni bir trend: Bitcoin Minetrix yeni bir 10x projesi olarak yatırımcı karşısında!

2023 yılı yatırımcı için çalkantılı bir süreçlerle dolu olsa da 2024 yatırımcı için büyük umutlarla bekleniyor. Özellikle Bitcoin madenciliği gibi alternatifler bu süreçte daha fazla dikkat çekiyor. Bulut madenciliği ile ilgili yaygın ve önemli sorunları ele alan Bitcoin Minetrix; kârlı ve güvenli bir tercih olarak yatırımcıdan büyük ilgi görüyor.

Ayrıca minimum teknik bilgi ile uzmanlık gerektirmeyen ve böylece sıradan insanların BTC madenciliğine katılmasına olanak sağlayan bulut madenciliği platformu Minetrix, Ethereum blok zinciri üzerinde çalışıyor. BTCMTX belirteci ile ön satışa sunulan token, sağladığı avantajlarla üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor ve yatırımcısına pasif gelir elde etme olanağı veriyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

Bunun yanında standart Bitcoin madenciliğinden çevresel yöntemlerle ayrılan BTCMTX, daha yüksek derecede doğaya katkı sağlıyor ve sürdürülebilirlik sağlayarak kullanıcıları geleneksel madencilik esnasında yaygın olarak görülen aşırı ısı ve gürültü gibi zorluklardan kurtarıyor.

Bu avantajları sayesinde hızla büyüyen Bitcoin Minetrix’in, 2024 yılında BTC yarılanması gibi önemli olayların etkisiyle daha fazla büyüyeceği düşünülüyor. Yatırımcıdan büyük ilgi gören ve ETH, USDT ve kart ile satın alınan BTCMTX, en son güncellemelerle birlikte 4.600.000 dolar birikim toplandığını duyurdu.  

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

2. Kaspa fiyatı kasım ayındaki yükselişin lideriydi!

Kasım ayında birçok altcoinle birlikte göze çarpan bir performans sergileyen Kaspa coin fiyatı, aya mütevazı bir 0,05 dolardan başlamıştı. Ayın kalınında şaşırtıcı bir şekilde yüzde 210 artış gösterdi ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,1548 dolara yükseldi. Güncel olarak birçok analistin tahminine göre 2024 yılında yüzde 600’lük bir artışla 1 doların üzerinde değerlenecek.

kripto

Şu anda ise kripto paranın yükseliş flama formasyonu içinde konsolide olduğunu ve yukarı doğru yörüngesinin devam ettiği görülüyor. Gün içinde yüzde 6’lık bir kazançla formasyonun üst trend çizgisine yaklaşırken bir kırılma yükseliş momentumunu yeniden ateşleyebilir. Önümüzdeki destek seviyesi ise 0,25 dolara çıkarabilir.

3. Immutable büyük bir fiyat kopuşu için hazırlanıyor!

Haftalık grafiğinden başarılı bir boğa formasyonu gösteren Immutable, 2024’ün en iyi yatırım tercihleri arasında yer alıyor. NFT’ler için katman 2 ölçeklendirme çözümü görevi gördüğü için Immutable,  tüccarlara mükemmel bir erken giriş fırsatı sunuyor.

Kripto piyasasının ekim-kasım rallisinin ortasında, IMX fiyatı yaklaşık yüzde 174 artarak mevcut işlem fiyatı olan 1,37 dolara ulaştı. Gün içi kazancı yüzde 3’ün üzerinde olan dijital varlık 1,40 dolardan işlem görüyor. Günlük hacmi ise yüzde 45 artarak yatırımcının ilgisini yansıtıyor.

4. PancakeSwap fiyatı engelden kurtulabilecek mi?

Çalkantılı bir süreçten geçen ve bir yılı aşkın düşen kama modelinde kalan PancakeSwap fiyatı, istikrarlı bir düşüş trendine tanık oldu. Bununla birlikte kripto para fiyatı, bu modelin piyasa katılımcıları üzerindeki güçlü etkisini gösteren her trend çizgisinden en az iki kez toparlandı.

21 Kasım’da kripto para fiyatını, son iki hafta içinde yüzde 15 düşüren ve şu anda 2.3 dolardan işlem gören üst trend çizgisinden en son tersine dönmesine tanık oldu. Hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen Swap, basın saatine göre 2,32 dolardan işlem görmekte. Yukarı yönlü bir kırılma yaşaması beklenen coinde üst trend çizgisinden potansiyel bir kırılma, trendin tersine döndüğünün erken bir işaretini verecek ve fiyatı yüzde 110 artırarak 5.38 dolara ulaştıracak.

5. THORChain toparlanması dip formasyonuyla güçlendi

Hızlı değişim sinyali veren coinlerden biri olarak değerlendirilen THORChain fiyatı, ekim ayı sonundaki 1,5 dolar seviyesinden 20 ayın en yüksek seviyesi olan 6,68 dolara yükseldi. 3 dolarlık direnci aşarak bu ralli sırasında bir buçuk yıllık yatay seyirden çıktı.

Kripto varlığın yörüngesi, büyük piyasa diplerinde bir yükseliş göstergesi olan yuvarlanan dip formasyonunu takip ediyor. Mevcut alım eğilimi devam ederse RUNE fiyatı yüzde 108 daha artarak 13,25 dolarlık boyun çizgisi direncine meydan okuyabilir.

6. Oasis fiyatındaki toparlanma yüzde 60’lık bir artışı gözetiyor

Oasis kripto token fiyatı, 0,0396 dolardan son zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0892 dolara yükseldi. Son iki gündür son dakika haberlerine konu olan Oasis token, 470 günün en yüksek seviyesine ulaşarak eylül ayındaki en düşük fiyattan sonra yüzde 130’lük bir yükseliş yaşadı. Haftalık zaman dilimi grafiğine bakıldığında, bu muazzam parabolik büyümenin Double Bottom adı verilen bir yükseliş dönüş formasyonunun gelişimine yardımcı olduğu görülüyor.

Basın saatine göre ROSE fiyatı 0,084 dolar seviyesinde işlem görüyor ve yükseliş formasyonunun 0,0857 dolar boyun çizgisi direncinin üzerine çıkmaya hazırlanıyor. Potansiyel bir kırılma, trend değişikliğinin daha iyi bir sinyalini verecek ve alıcılara bu toparlanmayı uzatmak için uygun destek sunacaktır.

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin