featured

PEPE fiyat tahmini: Piyasadaki olumlu hava Pepecoini 0.0000008 doların üzerine çıkaracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayının ikinci haftasında, kripto piyasası kayda değer bir satış yaşadı. Pepe coin de bundan nasibini aldı ve 0,0000007 dolarlık psikolojik desteğin altına önemli bir hacimle düştü. Bu hareket, satıcıların fiyatı aşağı çekme konusundaki kararlılığını vurguluyor gibiydi. Ancak Bitcoin’in 25.000 dolar seviyesinden yükselmesiyle birlikte piyasa duyarlılığında bir değişim yaşandı ve Pepe’nin fiyat inişinin platoya dönüşmesine ve gelecekteki yörüngesi hakkında şüphelere yol açmasına neden oldu.

  • 0,0000007 dolarlık başarısız kırılma, kayıp seviyeyi yeniden kazanmak için PEPE fiyatını destekleyebilir.
  • Ayı tuzağı, SHIB fiyatındaki talep baskısını artırabilir.
  • 0,0000007 dolardan aşağı yönlü bir dönüş, fiyatları yüzde 46 daha yukarı çekebilir.
  • Pepe coin’deki 24 saatlik işlem hacmi 44,9 milyon dolar olup yüzde 2,11’lik bir kayba işaret etmektedir.

Pepe coin fiyat hareketinin son dört günü, 11 Eylül’de belirlenen fiyat aralığı içinde sıkı bir şekilde yer alıyor. Bugünün 0,00000071 dolarlık yüksek mumu önemli bir direnç görevi görürken 0,00000064 dolarlık düşük seviyesi zorlu bir destek görevi görüyor.

“0,0000007 dolar işaretini kırdıktan sonra düşüş eğiliminin olmaması düşüş momentumunun azaldığına işaret ediyor. Genel piyasanın toparlanma işaretleri göz önüne alındığında, memecoin meraklılarının Pepe coini söz konusu seviyenin üzerine çıkarması ve son arızayı sadece bir ayı tuzağı olarak çerçevelemesi makul. “

Bu kırılma gerçekleşirse alım ivmesini daha da artırarak fiyatları 0,00000085 dolar eşiğinin çok ötesine itmesi muhtemeldir.

PEPE grafik formasyonu daha fazla düzeltme tehdidi altında

pepe

4 saatlik zaman dilimi grafiğinde, mevcut fiyat konsolidasyonu düşüş flaması gibi görünen bir form oluşturuyor – tipik olarak devam eden düşüş trendleri sırasında görülen ve yakınsak trend çizgileriyle tanımlanan bir model. Pepe coinin fiyatı flamanın alt sınırını aşarsa satıcıların kontrolü yeniden ele geçirdiğine işaret edecek ve potansiyel olarak fiyatları 0,0055 dolara kadar düşürecektir.

Üstel Hareketli Ortalama: Aşağı eğimli 20 günlük EMA, aktif piyasadaki yüksek satış momentumunu yansıtıyor.

Ortalama Yön Endeksi: 47’lik günlük ADX eğimi, devam eden düşüş trendinin yakında sona ererek alıcılara trend kontrolünü geri alma fırsatı sunabileceğini gösteriyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin