En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi? Usta analist açıkladı
En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi? Usta analist açıkladı

Kripto para fiyat analizi: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları sakin seyrederken yukarı yönlü hareketlerin baskı altında kaldığı görülüyor. Buna göre piyasanın 3 önemli kripto para Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash son durumlarını aşağıdaki gibi özetledik.

Bitcoin’de son durum

Bitcoin için son fiyat hareketlerine baktığımızda, güçlü direnç seviyelerinin BTC boğalarını engellemeyi başardığını görüyoruz. BTC/USD, Cuma günü erken saatlerde piyasa baskısıyla 7.200 doların altına sarktı. Günlük direnç seviyelerine baktığımızda 7.215 $ ve 7.250 $ – 7.270 $ aralığının yükseliş yönlü önemli noktalar olduğunu görüyoruz.

Ethereum Fiyat Analizi: ETH/USD 125 dolar seviyesinin üzerine çıktı

Kripto para piyasaları genelinde görülen üç günlük düşüşten sonra ETH/USD alıcıları bu Perşembe günü bir avantaj elde etmeyi başardı ve bu avantajı Cuma günü de korumayı başardı. 125 dolarlık destek seviyesinden çıktıktan sonra ETH/USD şu anda 126 doları gördü, ancak bu seviyelere tutunamayan altcoin, şu an aşağı yönlü trend çizgisi tarafından sağlanan desteğin üzerinde bir salınım görünüyor.

Bitcoin Cash Teknik Analizi: BCH/USD 190 $ seviyesinin üzerine çıktı

BCH/USD bu Perşembe günü 185,10 $’dan 187,75 $’a yükseldi ve Cuma gününün erken saatlerinde 191,40 dolar değerini gördü. Bu süreçte, fiyat üçgen formasyonunun üzerine çıkmayı başardı. Önemli bir teknik gösterge olan MACD ise yükseliş momentumunun arttığına işaret ediyor.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin